1DayFly Dagaanbieding & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
1DayFly Dagaanbieding
Ontdek snel de 1DayFLy dagaanbieding van vandaag en ontdek de gigantische korting!

1DayFly Dagaanbieding

Elke dag biedt 1DayFly één product aan met een gigantische kortingen die snel oplopen tot 50% van de normale winkelwaarde! De verkoop stopt wanneer de voorraad op is of wanneer de 24 uur verstreken zijn, afhankelijk van wat het eerst gebeurt.

Elke dag klokslag 12u ’s middags vind je de 1DayFly dagaanbieding op 1DayFly.be! De aanbieding blijft er maximum 1 dag, dus snel zijn is de boodschap om kans te maken op deze 1DayFLy dagactie!

1DayFly dagaanbieding - kortingen tot 50%

1DayFly dagaanbieding – kortingen tot 50% op de normale winkelprijs

1Dayfly.be

Op zoek naar de laatste dagaanbieding van 1DayFLy, klik hier en wij sturen je door naar 1DayFLy.be! Toch nog op zoek naar andere dagaanbiedingen? Neem dan een kijkje op onze handige pagina met alle dagaanbiedingen in een duidelijk overzicht!

1DayFly review

Review
Onlangs stonden er Calvin Klein boxershorts in de aanbieding. We besloten om deze aan te kopen, voornamelijk om de website te testen. Tijdens de aankoop ontdek je direct op de productpagina dat er een hele community achter de website zit en dat geeft je vertrouwen.
Toen we bestelden kwamen er wel wat extra kosten bij voor het transport,  maar tevens waren er extra kosten voor de betaling met kredietkaart. Dit vinden we wel een minpuntje. Maar dankzij de mogelijkheid om je order te traceren via sms kunnen we stellen dat we echt wel een positief gevoel hebben bij 1DayFly! Heb je een smartphone met constante toegang tot je mails? Dan hoef je deze sms-optie niet aan te vinken, anders krijg je alle informatie dubbel op je toestel.

1dayfly sms

Ons bestelde pakket werd geleverd door De Post. De geleverde boxershorts waren diegene die we besteld hadden, de juiste kleuren en maat. De levering nam ongeveer 4 werkdagen in beslag!

Pluspunten:

  • Grote community
  • SMS & Mailingsysteem

Minpunten:

  • Verzending extra bij te betalen
  • Kosten bij gebruik kredietkaart

 

Wat heeft 1DayFLy vandaag in de aanbieding?VAN 0,00 VOOR 0,00

Ontdek nu deze 1DayFly dagaanbieding!