Belvilla kortingscode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Loopt af in 3 weken
Belvilla kortingscode
Dankzij de nieuwste kortingscode krijg je 3% korting op je nieuwe boeking bij Belvilla. De korting is geldig tot 15 juni. Je kan op reis met de korting tussen 1 mei 2017 en 1 mei 2019 vanaf 3 weken. Klik op de groene knop om van de code te genieten!

Korting bij Belvilla

Zin in een zorgeloze vakantie? Aan zee, op het platteland, in een vakantiepark, met een zwembad, in de bergen, op een boot, in een kasteel of ergens anders? Neem een kijkje bij Belvilla waar je kan genieten van interessante last minutes op je vakantie. Alle aanbiedingen vind je terug achter onze groene knop, maar hou vooral deze pagina goed in de gaten voor de exclusieve promoties! Ook de tophuizen kan je terugvinden achter de groene knop! Maar af en toe is er ook een Belvilla kortingscode waarmee je kan genieten van een extra korting op je boeking. Die vind je achter de groene knop.

Klik op de groene knop voor de Belvilla kortingscode(s)
Nieuwste Belvilla kortingscode(s):
 • Code 1: 3% korting op je boeking

Hoe moet je de Belvilla kortingscode valideren?

 • Ga via de groene knop naar de website
 • Kies daar de vakantie die je wilt boeken
 • Kies je datum
 • Op de boekingspagina vind je boven de totaalsom een link terug waarop je moet klikken
 • Op die manier verschijnt het kortingscodeveld

kortingscode belvilla

Belvilla: prachtige vakanties

Bij Belvilla vind je al sinds 1980 vakantiehuizen in België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Oostenrijk, Portugal, Slowakije, Tsjechië, Zweden, Turkije, Spanje, Zwitserland, Polen, Nederland, Ierland, Groot-Brittannië, Denemarken en Griekenland. Wil je graag op reis met de hond? Zou je liefst een zwembad hebben? Of liever overnachten in de bergen? Ga je graag naar de zee? Of hou je eerder van een reis naar een vakantiepark? Het kan allemaal bij Belvilla! Je kiest er zelf wat je zoekt en naar welk land je op reis wilt! Door te klikken op onze groene knop kan je bovendien genieten van heel wat Belvilla last minutes.

Andere voordelen van Belvilla:

 • Interessante aanbiedingen
 • Last minutes met hoge kortingen
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Ruim 4,5 miljoen overnachtingen
 • 8,4 klantentevredenheid
Welke beoordeling geef je Belvilla ?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Belvilla gemakkelijk op volgende manier:

(+32) 03 808 09 54

Op de webshop van Belvilla kan je betalen met:

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de Belvilla last minutes? Zou je graag ook genieten van de grootste kortingen in andere webshops? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang zo als eerste deze unieke kortingen. Je kan ons ook volgen via Facebook!

   Deel deze code »