Disclaimer

Welkom op de website promo-code.be. Op deze website zal u een ruime waaier kortingscodes, vouchers en promotie codes vinden. Naast deze promo codes vindt u ook een aanbod aan aanbiedingen, gratis producten of diensten en ook de speciale dagaanbiedingen. Hier kan u als bezoeker van genieten en dit zonder enige vorm van registratie.

Wij zijn constant bezig met het up-to-date houden van onze content, maar er kan altijd iets zijn waardoor een korting of actie niet of niet meer werkt, bestaat of op enige andere wijze niet het gewenste resultaat met zich mee brengt.

Door gebruik te maken van de informatie(in welke vorm dan ook) verkregen op onze website promo-code.be of onze nevendiensten zoals nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer van promo-code.be.

Wij kunnen niet garanderen dat aanbiedingen dan wel promo codes vermeld op onze website werken. Het is ten alle tijde aan de bezoeker om zelf te controleren of een aanbieding of promocode al dan niet werkt. Promo-code.be is niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op onze website. Indien u een actie zou tegenkomen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen er dan alles aan doen om deze te corrigeren of te verwijderen.

Promo-code.be verwijst enkel naar aanbieders van producten dan wel diensten. Indien u een product of dienst aankoopt, dan gelden de voorwaarden van de desbetreffende winkel of dienstverlener. Promo-code.be verkoopt zelf geen producten of diensten. Wij kunnen ook niet bemiddelen of onderhandelen bij mogelijke problemen rond de aankoop van een product en / of dienst.

Het is niet toegestaan om de website promo-code.be te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan de bevoegde instanties indien er hier sprake van zou van zijn.

Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright © 2011 tot heden – Promo-code.be