Flair abonnement & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Flair abonnement

Bestel nu je Flair abonnement en krijg een gigantische korting van 29%! Voor 12 weken betaal je via ons slechts €20 i.p.v. €28,20 dus ontdek snel jouw korting!

Flair korting

Elke week, elke dinsdag is het zo ver! Een nieuw exemplaar van jouw favoriete magazine Flair!

Het bekende weekblad staat vol met actuele thema’s. Alles van het dagelijkse leven komt aanbod; relaties, werk, vrije tijd, … In elke editie staan er ook steeds leuke restauranttips, recepten en regelmatig krijg je speciaal via Flair korting op een leuke citytrip.

Je wilt scoren met een lekker recept, je wil tips voor een nieuw kapsel, je wil wat advies omtrent de nieuwste mode? Welk motief je ook hebt, Flair is ervoor jou en beantwoordt al jouw vragen!

Regelmatig krijg je bij Flair een gratis bonnenboekje, dit boekje staat dan boordevol met leuke kortingen!

Je bent verliefd op je Flair magazine, maar je hebt nog geen Flair abonnement? Dan moet je nu slag slaan! Zo goed als 30% korting op 12 weken Flair. Dankzij ons betaal je slechts €20 in plaats van €28,20!

Flair Abonnement - grote korting
Flair Abonnement – ontdek de korting

Een leuk geschenk

Je bent op zoek naar een leuk geschenk? Dan is een abonnement op het Flair magazine een goed idee! Dankzij jou krijgt de gelukkige 12 weken lang het leuke magazine in de bus. In ruil moet je wel even vragen of je mag komen proeven van één van de lekkere recepten die de gelukkige zal vinden in de wekelijkse versie van Flair!