Hans Anders voucher code & kortingen

Hans Anders voucher code
Ontdek nu de laatste acties van Hans Anders en bespaar zo op je online bestellingen bij deze grote optieker.

  Korting: HansAnders.be promoties

  Hans Anders hanteert het moto ‘Betaal minder hier en hou meer over voor straks’ en daar kunnen we wel inkomen. Met kortingen van 50% op monturen en kortingen van 30% op de rest, doe je nu gouden zaakjes op HansAnders.be!

  Regelmatig ontvangen wij een Hans Anders voucher code en met zo een kortingscode geniet je van extra korting op je online aankopen. Indien wij een nieuwe code ontvangen, dan voegen wij ze direct toe aan deze pagina.

  Maar hoe moet je deze vouchercode nu activeren. Zoek en voeg eerste de gewenste producten toe aan je winkelmandje. Vervolgens op de overzichtspagina kan je een Hans Anders voucher code activeren. Plak de kortingscode en druk op verwerken.

  Hans Anders vouchercode

  Hans Anders, een toonaangevend optiekbedrijf en dit al voor 30 jaar. Sinds kort kan je ook online genieten van hun diensten, zo koop je er nu makkelijk brillen, lenzen en zonnebrillen.

  Hun missie: de juiste oplossingen bieden voor iedereen. Dagelijks probeert Hans Anders dit te volbrengen door de juiste brillen, zonnebrillen, lenzen of hoortoestellen aan te bieden aan een eerlijke prijs. Hans Anders biedt je kwaliteit voor een goede prijs.

  Je vindt er een ruim aanbod monturen voor brillen op sterkte. Wat leuk is dat je een oogmeting kan laten uitvoeren in een fysieke Hans Anders winkel en dat je online je bestelling kan plaatsen. Zo heb je meer keuze en meer tijd om het juiste montuur te kiezen. Je kans zelfs tot 3 monturen selecteren en deze beschikbaar maken in een winkel.

  Hans Anders heeft hun eigen merk van contactlenzen, namelijk Easy Wear. Koop je deze lenzen online dan geniet je nu van 30% korting.

  Wat je ook koopt op HansAnders.be, je geniet steeds van een goede ondersteuning en deskundig advies van hun medewerkers uit meer dan 80 fysieke filialen.

  Hans Anders acties

  Blijf op de hoogte

  Wil je in de toekomst op de hoogte gehouden worden van de nieuwste Hans Anders voucher code, acties en promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of voeg Promo-Code.be toe aan je favorieten.