Het Laatste Nieuws abonnement & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Het Laatste Nieuws abonnement
Lees nu je favoriete krant voor slechts €1! Ontdek deze unieke promotie en neem een Het Laatste Nieuws abonnement. Nu bovenop deze scherpe prijs een gratis cadeau! Ontdek er snel meer over.

Kortingen van Het Laatste Nieuws

Neem een Het Laatste Nieuws abonnement en geniet zo van een mooie korting + van een gratis cadeau!

Word nu nieuwe abonnee bij Het Laatste Nieuws en krijg een Samsung Galaxy Tab als cadeau! Kortom neem nu een abonnement en lees je favoriete krant voor slechts €1 en geniet van een leuk geschenk.

Met dit abonnement heb je zelfs steeds toegang tot de digitale krant en met deze tablet is het nog handiger. Steeds je favoriete krant op een prachtige tablet. Natuurlijk heb je ook nog steeds van maandag tot zaterdag je krant in je brievenbus.

het laatste nieuws abonnement

HLN: papier en digitaal

Met een Het Laatste Nieuws abonnement heb je de mogelijkheid om je favoriete krant zowel digitaal als op papier te lezen. Aan jou de keuze! HLN wordt uitgegeven door De Persgroep.

Shop online en geniet van korting

Shop je veel online? Wil je van korting genieten? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op hoogte van de laatste kortingscodes, unieke promoties en andere leuke acties.