SanitairWinkel & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
SanitairWinkel

Ontdek nu de reuze Sanitairwinkel Promoties met kortingen tot wel 30%!

SanitairWinkel Actiecode & kortingen

Onder de tab ‘Promoties’ vind je op Sanitairwinkel steeds hele grote kortingen op een brede waaier producten. Deze kortingen kunnen snel oplopen tot wel 30%!

Plan je iets te kopen, kijk dan zeker even naar deze mooie promoties!

Sanitairwinkel actiecode
Sanitairwinkel actiecode – vul hier je code in

SanitairWinkel.be

Op SanitairWinkel.be vind je echt alles qua sanitair, je vindt er kranen, wasbakken, badkamermeubels, spiegelkasten, douchecabines, ligbaden, whirpools, radiatoren, toiletten, …. echt alles en dit steeds van gekende merken. Grohe, Duravit, Van Marcke, Vileroy & Boch en Detremmerie zijn slechts enkele van de vele merken.

In totaal hebben ze meer dan 45000 producten in hun assortiment. Heb je een vraag of heb je wat raad nodig? Dan kan je bij hen telefonisch of via e-mail terecht. Indien dit nog niet voldoende is kan je een kijkje nemen in hun fysieke toonzaal en dan staan de mensen van de Sanitair bij met deskundig advies!

Lage prijzen en een goede service dat zijn de 2 pijlers waar de mensen van Sanitairwinkel volop voor gaan!

Kenmerken & sterke punten

Eenmaal een bestelling geplaatst op Sanitairwinkel.be kan je eenvoudig jouw bestelling volgen en traceren. Jouw bestelling wordt steeds afgeleverd op een tijdstip dat jij kiest, zo ben je zeker dat jouw bestelling goed wordt afgeleverd. Kies dus zorgvuldig een dag en tijdstip.

Plaats je een bestelling van meer dan €500 dan is de levering volledig gratis! Voldoen de goederen niet aan jouw verwachtingen? Dan kan je eenvoudig jouw bestelling retourneren en krijg je je geld terug.

Voor je bestelling

Voor de laatste Sanitairwinkel promoties en aanbiedingen kan je steeds bij ons terecht. Wij proberen jullie eveneens een Sanitairwinkel Actiecode aan te bieden. Dus kom voor je aankoop even langs en controleer of we jullie een extra korting kunnen bezorgen!