besparen

Besparen met je mailbox

Toegegeven, ik vind het ook niet altijd fijn om al die reclame nieuwsbrieven in mijn mailbox te krijgen. Het zorgt ervoor dat belangrijke boodschappen soms verdwijnen omdat je snel al die reclame wil deleten. Lang leve de optie ‘verwijderen naar prullenmand ongedaan maken’!

Toch kan het soms de moeite waard zijn om je op sommige nieuwsbrieven in te schrijven want besparen met je mailbox is super simpel. Niet alleen krijg je op die manier steeds nieuwtjes in je mailbox, je inschrijven voor een nieuwsbrief geeft je ook vaak een korting op je eerste of tweede aankoop. Hieronder vind je voorbeelden van enkele webshops die deze manier van werken toepassen:

Zalando: schrijf je in voor de online nieuwsbrief en je krijgt een kortingscode t.w.v. €10 toegestuurd. Bovendien krijgen nieuwsbrief-abonnees exclusieve aanbiedingen en kortingscodes, weet je eerder dan iedereen wanneer de volgende kortingsacties en promoties starten en word je op de hoogte gehouden van de nieuwste trends in fashion.

inschrijven zalando nieuwsbrief

Ook bij Sarenza krijg je een kortingscode van €10 toegestuurd. De kortingscode geldt op je eerstvolgende aankoop voor een minimum bedrag van €50. De nieuwsbrieven brengen je op de hoogte van de meest recente promoties maar geven je ook heel wat leuke extraatjes zoals leuke nieuwtjes, de laatste modetrends en andere weetjes.

inschrijven sarenza nieuwsbrief

Hello Fresh geeft je ook de mogelijkheid om te besparen met je mailbox? Dan breng je daar best snel verandering in! Hello Fresh ontneemt je de dagelijkse stress die verband houdt met koken. Je krijgt een box thuis geleverd met alle ingrediënten en alle recepten en 15 à 20 minuten later staat er een heerlijke maaltijd bij je op tafel. Ook hier belonen ze trouwe klanten, schrijf je je in op de nieuwsbrief dan krijg je €10 korting op je volgende box en bovendien heel wat leuke tips en recepten erboven op!

nieuwsbrief hello fresh inschrijven

Als je dus voor de eerste keer via een webshop iets bestelt, kan het dus geen kwaad om je even in te schrijven voor de nieuwsbrief en gebruik te maken van de kortingscode. Je vindt de inschrijvingslink meestal boven-of onderaan de homepagina van een webshop. Besparen met je mailbox is zoals je leest super eenvoudig. Het enige wat je moet doen, is aandachtig zijn als je voor de eerste keer een webshop bezoekt. En vind je dat je teveel gespamd wordt, dan schrijf je je gewoon weer uit :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply