Besparen op schoolspullen
besparen

Besparen op schoolspullen

Als de vakantie voorbij is, start het toffe schooljaar opnieuw! Dat betekent ook weer gaan shoppen voor nieuwe schoolspullen. Of toch niet? Je kan enorm veel besparen op schoolspullen als je een beetje uitkijkt en eventueel zelf zaken in elkaar knutselt. En het leuke is, je zal niet dezelfde spullen als je buur hebben!

Recycle

Hoe leuk de kinderen het misschien kunnen vinden, elk jaar dezelfde spullen opnieuw gaan kopen heeft geen zin. Leg al de spullen van vorig jaar eens op tafel en sorteer wat je kids dit jaar opnieuw kunnen gebruiken. Misschien heeft oudere zus of broer nog de nodige materialen liggen die de jongste dit jaar nodig heeft op school. Wil je toch wat vernieuwing? Pimp dan de materialen die je in huis hebt door bijvoorbeeld wat leuke stickers te gebruiken of bijvoorbeeld mappen in een ander jasje steken. Toch iets nieuw nodig? Neem eerst een kijkje op een tweedehands website.

Verkopen

Zijn er spullen die je kids nooit gebruiken en er dus nog als nieuw uitzien? Of ze hebben bepaalde materialen dit jaar niet meer nodig? Verkoop ze dan gerust online! Er zijn enorm veel tweedehands websites waar je je spullen kwijt kan. Of misschien via pagina’s op Facebook? Met de opbrengst van je verkochte spullen kan je dan iets leuks kopen voor het nieuwe schooljaar. Ideaal, niet?

Besparen op schoolspullen.verkopen

DIY

En wie zegt dat je zelf geen leuke spullen kan maken? Een pennenzak of creatief met inpakpapier? Je kan het zo zot niet bedenken. Je kan je boeken kaften met leuk recycleerbaar papier, misschien zelfs vakantiefoto’s? Ben je zelf handig met bijvoorbeeld naald en draad dan kan je ook heel gemakkelijk zelf leuke pennenzakken of rugzakken maken. Bij Veritas bijvoorbeeld vind je leuke stofjes en patroontjes om zelf een zwemzakje te maken!

Besparen op schoolspullen.DIY

Vergelijk

Is het toch noodzakelijk om nieuwe spullen in de winkel te kopen? Neem dan een kijkje op online webshops. Zo kan je vanuit je zetel eenvoudig prijzen gaan vergelijken. Nog eenvoudiger? Bekijk de prijsvergelijker van Promo-Code en wij doen al het werk voor jou. De shops waar het product beschikbaar is, staan reeds vermeld met de prijzen erbij.

Volg deze tips en ga eenvoudig besparen op schoolspullen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like