Budgetvriendelijk barbecueen
besparen

Budgetvriendelijk barbecueën

Warm weer, een groene tuin, de geur van Provençaalse kruiden, gezellig samenzijn, … Een barbecue met vrienden of familie, dat is puur genieten. Maar genieten hoeft niet duur te zijn. Wil jij weten hoe je kan budgetvriendelijk barbecueën? Lees dan hier onze tips!

BYOM

Ga eens de Amerikaanse toer op! Nodig je vrienden uit en laat elk zijn of haar eigen lievelingsvlees meebrengen. Zo heeft iedereen zeker het stukje vlees dat zij het liefst willen. ‘Bring your own meat’ betekent nog meer gezelligheid. Het enige waar jij je nog zorgen over moet maken, is dat iedereen een stoel heeft en een bord om uit te eten. Maak nog een lekker en gezond slaatje om erbij te serveren met een zelfgemaakte cocktail en genieten maar. Oh ja, en de barbecue zelf niet vergeten natuurlijk! Die vind je in de webshop van Coolblue.

Budgetvriendelijk-barbecueen.BYOM

DIY

Door geen kant-en-klare gerechten te kopen, bespaar je al heel wat. En die zelfgemaakte marinade smaakt nog eens zo lekker ook. Snijd heel simpel je vlees in stukjes en steek ze op een stokje. Nog enkele stukjes ananas tussen de kip en klaar is kees! Je drankjes zelf mixen, zorgt ook voor extra sfeer bij budgetvriendelijk barbecueën. Om het helemaal af te werken kan je je tuintafel inkleden met allerhande tafeldecoratie die je vind bij Hema of Fun. Zo kan het feestje alvast niet meer stuk!

Budgetvriendelijk-barbecueen.DIY

Lekker goedkoop

Kies ook voor lekkere, maar goedkopere gerechtjes. Zo kan je gaan voor gegrilde sardientjes of misschien wel een gelakte spiering voor op de barbecue! Of hou het gewoon simpel en ga voor een goed gekruide hamburger. Een tip om je gerechten goedkoop te houden is door ze in grotere porties te kopen. Die zijn vaak goedkoper en wat over is, vries je toch gewoon in. Ga ook al enkele weken op voorhand regelmatig naar de winkel en houd de promoties in de gaten. Wie weet zijn de sausjes de ene week in promotie en de week daarop de kippenbilletjes. Bij Albert Heijn kan je online shoppen en je boodschappen ophalen in een afhaalpunt.

Budgetvriendelijk-barbecueen.Lekker-goedkoop

Wil je helemaal goedkoop gaan, dan kan je je eigen auto gewoon ombouwen tot barbecue! Op eigen risico natuurlijk…

Of misschien bestel best gewoon je Outdoorchef BBQ op CoolblueGa met deze tips budgetvriendelijk barbecueën en vind de beste aanbiedingen achter onze groene knop. Haast je en bestel nu met een leuke korting!

Previous Post Next Post

You Might Also Like