Het leukste waterspeelgoed
besparen

Het leukste waterspeelgoed

Het warme weer is eindelijk in België! Tijd dus voor wat verfrissing. Zowel jong als oud kan wat afkoeling gebruiken tijdens deze zomerse temperaturen. Wij geven je enkele tips voor het leukste waterspeelgoed!

Grote roze flamingo

Een leuk hebbeding om je zwembad mee op te vullen is de grote roze flamingo om in te relaxen. Die is niet enkel leuk om naar te kijken, het is de ideale manier om te rusten in je zwembad met wat verfrissing. Of neem hem gewoon mee op vakantie!

Het leukste waterspeelgoed.Roze flamingo

Waterglijbaan

De waterglijbaan is iets voor jong en oud. Je legt hem in je tuin en laat het water gewoon stromen. Laat je kinderen eindeloos plezier hebben door over de glijbaan te glijden. Als oudere kan je er een spel aan linken om het nog zo spannender te maken. Maak bijvoorbeeld twee teams en leg een speeltje op het einde. Verzamel zo snel mogelijk zoveel speeltjes en het beste team wint.

Watertafel

De allerjongsten worden ook niet vergeten. De watertafel van Little Tikes is heel leuk voor kids tussen 18 maanden en 3 jaar. Laat je kind experimenteren met water en alles op speelse wijze ontdekken. Er zijn verschillende balletjes voorzien om in het water te brengen. Haal ze weer op met het rad of laat ze vallen in de cilinder.

Draagbaar waterpistool

Wil je verfrissing op een uitdagende manier? Het draagbaar waterpistool laat je nooit zonder water zitten. Daag je vrienden uit en schiet iedereen vol water met dit leuke waterpistool. Plezier gegarandeerd!

Het leukste waterspeelgoed.Water pistool

Waterbierpong

Eentje uitsluitend voor de volwassen onder ons is waterbierpong. Het handige om dit in het water te spelen is dat je bier koud blijft. Er is een reservoir voorzien om ijs in te doen en daar je blikken bier in te leggen. Zo kan je ten alle tijden de bekers vullen met fris bier.

Het leukste waterspeelgoed vind je hier! Verveel je nooit meer in het warme weer en zorg voor voldoende verfrissing.

Previous Post Next Post

You Might Also Like