besparen

solden

Solden! Solden! Solden!

De mooiste tijd van het jaar, voor wie van mooie dingen houdt. Officieel gaan de solden van start op 1 juli en 2 januari en dan wordt het startsein gegeven voor een vorm van gekheid die je op niet veel andere dagen van het jaar tegenkomt. De straten lopen bomvol kooplustigen, de winkelrekken zijn omgevormd tot een vuil hoopje kleren en mensen lijken plots al hun goede manieren vergeten te zijn.

Dan kom je in die winkel, waar je dat ene kleedje of dat paar schoenen hebt zien staan en… blijkt jouw maat er niet tussen te zitten. Frustratie alom, teleurstelling is groot en je hebt plots geen zin meer om je soldenjacht verder te zetten. Met lege handen en hangende schouders dan maar terug door het drukke verkeer naar huis.

Klinkt deze situatie je bekend in de oren?

Besparen tijdens de soldenOok online shops doen mee met de soldengekte. Al verloopt die veel minder stresserend en veel beschaafder dan in in de offline wereld. Vanuit je luie zetel, vanop je zonneterras, zelfs vanop het strand scroll je stressloos en rustig door het soldenaanbod, kies je je maat en werk je je bestelling af. Afhankelijk van de webshop wordt je bestelling zelfs al de volgende dag thuis geleverd. Een droomscenario, niet?

Laat dus die soldengekte maar voor wat ze is en ga dit jaar eens relaxend thuis shoppen. Enkele online shops die je zeker es moet bezoeken zijn:

Zalando kortingenHet grootste online aanbod kledij en accessoires vind je ongetwijfeld bij Zalando. Een nieuwe outfit nodig? Zalando helpt je op weg! Niet alleen vind je een look die jou op het lijf geschreven is, je kan er ook alle bijpassende accessoires kopen. Zalando levert bovendien gratis en je hebt 100 dagen bedenktijd.

Schoen-fanaten vinden dan weer hun gading op Sarenza. Dit is de grootste online schoenenwinkel voor het hele gezin. Je vindt er schoenen in alle maten en kleuren, alle stijlen en modellen. Van simpele sneakers tot luxueuze stiletto’s, Sarenza heeft het allemaal! Tijdens de solden profiteer je van grote kortingen op het aanbod. Je aankoop wordt gratis binnen de 24 uur bij je thuis geleverd.

Spartoo is een online webshop die je kleedt van top tot teen. Je vindt er een uitgebreid aanbod luxe-merken en er zijn regelmatig interessante acties en kortingscodes op de site terug te vinden. Je bestelling wordt gratis geleverd binnen de 5 werkdagen en je hebt 30 dagen bedenktijd. Spartoo gaat prat op de laagste prijsgarantie dus vind je jouw aankoop elders goedkoper, dan wordt het verschil terugbetaald!

Solden shoppen kan dus heel ontspannend verlopen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply