online cadeaubon
Cadeaus

Op zoek naar een originele cadeaubon?

Niets mis met een Bongo-bon of Zalando cadeaubon, maar misschien wil je deze keer als eindejaarscadeau toch eens een andere cadeaubon schenken. We verzamelden enkele iets originelere cadeaubonnen. Laat je inspireren en schenk familie en vrienden dit jaar een verrassende bon!

Het perfecte cadeau voor vleesliefhebbers

Ken je de webshop Koop Vlees Online al? Bij Slager Michel kan je natuurlijk runds- en varkensvlees bestellen en bij je thuis laten leveren. Maar je kan ook een cadeaubon bestellen en zo familie of vrienden laten kennismaken met de pure, authentieke smaak van vlees. De waarde van de cadeaubon kies je zelf. Je kan hem daarna zelf printen of rechtstreeks naar de ontvangen laten mailen. Origineel om te geven en verrassend om te krijgen!

Koop Vlees Online cadeaubon

Voor fotoliefhebbers

Ken je iemand die veel foto’s neemt? Of het nu een (amateur-)fotograaf is of je zus die graag foto’s neemt, als hij/zij op de een of andere manier met fotografie bezig is, kan je hem/haar misschien wel aangenaam verrassen met een cadeaubon voor foto-producten. Op die manier spoor je de ontvanger aan om iets te doen met zijn foto’s: een fotoboek, een canvas voor aan de muur, een fotokalender of gewoon foto’s laten afdrukken.

Voor wie up-to-date wil blijven

Via Abonnementen.be kan je jezelf een abonnement op een of meerdere topmagazines schenken, maar je kan ook iemand anders een abonnement op een magazine schenken. Wat dacht je van een abonnement op Knack, Trends of Mo* voor wie altijd mee wil zijn met de actualiteit? Of een abonnement op Ik ga Bouwen & Renoveren voor die vrienden die willen bouwen of verbouwen? Of schenk een abonnement van het inspirerende woonmagazine Nest aan liefhebbers van landelijke interieurinrichting, seizoensgebonden recepten, inspirerende tuinen en zoveel meer. Een sportfanaat kan je dan weer verrassen met een abonnement op het weekblad Sport/Voetbalmagazine.

Divoza cadeaubon

Voor de ruiter van de familie

Wil je een paardenliefhebber een cadeautje schenken dat te maken heeft met zijn favoriete tijdsbesteding, maar weet je écht niet goed wat hij kan gebruiken? Dan zit je goed met een cadeaucheque van Divoza, dé webshop met honderden paardensportartikelen. Zo kan hij helemaal zelf bepalen wat hij aan de collectie toevoegt.

Voor autofanaten

Ken je iemand die graag met de auto rijdt, maar die nog wat ervaring kan opdoen? Op een leuke manier weliswaar! Geef hem/haar dan eens een slipcursus cadeau. Tijdens zo’n cursus leert hij hoe je correct reageert in geval van noodsituaties in het verkeer. Met een beetje theorie, maar vooral praktijk worden de rijvaardigheden geoptimaliseerd.

Skydiving cadeaubon

Voor sportievelingen / actievelingen

Indoor skydiven voor twee, een tandemsprong, een Segway city tour in Antwerpen of Brussel, kitesurfen in Nieuwpoort, een Vespa tour in Spa … Het zijn allemaal activiteiten die je cadeau kan doen aan sportieve vrienden of familie. Het leukste aan zo’n cadeaubon? Dat je zelf ook mee kan doen! Zo is het ook een cadeau voor jezelf. Win-win!

Voor de wielerfanaat

Of je nu iemand kent die zich voorgenomen heeft om meer te fietsen of iemand die aan fietsen al heel wat uren besteedt, elke fan van fietsen vindt wel wat bij dé fietswebshop Van Eyck Sport. Het aanbod fietsonderdelen, fietskleding, fietsaccessoires en voeding & verzorging is ZO groot dat je de keuze beter aan de wielerfanaat zelf overlaat. Met een Van Eyck Sport cadeaubon dus!

Previous Post Next Post

You Might Also Like