Cadeautips-voor-vaderdag
Cadeaus

Cadeautips voor vaderdag

Op 12 juni is het vaderdag, het ideale moment om je papa in de bloemetjes te zetten. Dat kan door een lekker ontbijtje te maken, hem een hele dag verwennen en een tof cadeautje kopen voor hem. Is je inspiratie dit jaar ver te zoeken, maak je geen zorgen! Wij geven je enkele nuttige cadeautips voor vaderdag zodat jij je papa dit jaar een superleuk cadeau kan geven.

Tuinposter

Heeft je pa groene vingers en spendeert hij graag zijn tijd in de tuin tijdens de mooie zomerdagen? Dan is een tuinposter een ideaal geschenk. Bij Uwfotocadeau kan je kiezen uit verschillende formaten en dit allemaal met jouw zelfgekozen foto. Er zijn gaten voor aluminium ringen voorzien maar je kan de poster ook gewoon via je eigen systeem ophangen. Wil je het echt speciaal maken? Kies dan voor de tuinposter met een luxe aluminium frame. Het frame zal ervoor zorgen dat je poster opvalt en strak gespannen staat. Alles wordt voorzien om het frame zelf in elkaar te steken en de poster te bevestigen.

Cadeautips-voor-vaderdag.Tuinposter

Fotocadeau

Geef je toch liever een iets kleins cadeau dat papa overal mee kan naartoe nemen of gewoon thuis kan gebruiken? Bij Webprint kan je allerhande spullen laten personaliseren. Een placemat met jouw gezicht op, een leuke mok voor zijn dagelijkse koffie, bierviltjes voor als er bezoek komt en zelfs speelkaarten om samen een potje te kaarten. Creëer je gepersonaliseerd cadeau en bestel hem heel gemakkelijk online.

Sportief cadeau

Is je papa sportief? Afhankelijk van welke sport hij beoefent, vind je allerhande spullen bij Avantisport. Houdt je vader van voetbal en heeft hij een favoriete voetbalploeg? In de fanshop vind je per ploeg de gepaste truitjes. Zo kan hij altijd in zijn favoriete truitje naar de voetbal kijken!

Cadeautips-voor-vaderdag.Sportief-cadeau

Voor elke papa iets anders

Natuurlijk is elke papa anders. Weet je echt geen raad wat bij jouw papa past? Bol.com biedt cadeaus voor de sportieveling, de tuinman en doe-het-zelver, de chef-kok, de interieurliefhebber en zoveel meer. Zo vind je wel altijd iets dat jouw papa graag zal hebben.

Vier vaderdag op 12 juni 2016 en gebruik één van onze cadeautips voor vaderdag om er een onvergetelijke dag van te maken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like