valentijn cadeaus
Cadeaus

De leukste valentijnscadeaus

Er is geen ontkomen aan, maar binnenkort is het opnieuw tijd voor wat door velen de meest romantische dag van het jaar genoemd wordt. Terwijl een groot deel onder ons Valentijn probeert te negeren blijkt dat toch een onmogelijke opdracht te zijn. Met lief of zonder, we lijsten hier de leukste valentijnscadeaus voor je op. Kan je er niemand een plezier mee doen? Verwen dan dit jaar gewoon jezelf eens op 14 februari.

Etentje

Het blijft het populairste valentijnscadeau, maar daar heb je zelf natuurlijk ook iets aan. Ga met je lief eten in je lievelingsrestaurant, drink een glas en geniet samen van een gezellige avond. Bekijk hier het aanbod van Groupon. Smakelijk!

restaurant valentijn

Een dag Parijs

‘Paris is always a good idea’? Inderdaad. Een hele dag – of weekend – vertoeven in de stad van liefde: wie is daarmee niet tevreden? Daar kan je ook zelf nog van genieten. Stippel een tocht door de Franse hoofdstad uit en bezoek de leukste bezienswaardigheden. Picknicken kan je doen aan Canal Saint-Martin, dat vier kilometer lang is en dus over meer dan 1 gezellig eetpek beschikt. Eindig de avond met een romantische cruise op de Seine. L’amour pour toujours! Neem een kijkje in het aanbod van Travelbird voor hotels en reis via nmbs.

Netflix abonnement

Chillen met je lief in de zetel: daar zeg je toch geen neen tegen? Heb je nog geen Netflix abonnement? Schaf er dan als de bliksem eentje aan voor je lief en geniet zelf stiekem mee van de beste series en films.

tv valentijn

Wijnproeven

Drinkt jouw lief wel eens graag een glaasje wijn? Dan is een wijnproeverij misschien wel het ideale valentijnscadeau. Zorg voor een Bob van dienst want een terugrit zal er voor je lief waarschijnlijk niet meer inzitten.

Privésauna

Een beetje cliché, maar toch dat tikkeltje extra: een bezoek aan een privésauna. Dat kan je cadeau geven in de vorm van een Bongobon waarbij je voldoende keuze hebt uit locaties, of je kan rechtstreeks in je favoriete sauna een privé arrangement boeken.


prive sauna

Romantische vlucht

Met je hoofd in de wolken, letterlijk dan: doe je lief een verwenvlucht cadeau. Dat houdt heel wat leuks in: een verwenvlucht van 30 minuten, een aperitief in de lucht, een romantisch driegangendiner inclusief drankjes en een verwenpakket. Boeken kan via Surprise Factory.

Niet overtuigd? Neem dan een kijkje in een ons overzicht van populaire valentijnscadeaus.

Previous Post Next Post

You Might Also Like