DeMol
Cadeaus

De Mol gezelschapsspel: makkelijk online kopen

Zoek mee naar De Mol

Ondertussen is iedereen alweer in de ban van het populaire televisieprogramma De Mol. Wekelijks volgen we massaal de uitzendingen en bekijken we online extra informatie om zelf mee te zoeken en de mol te ontmaskeren. En geef toe, wie droomt er stiekem niet van om in de schoenen te staan van een van die 10 deelnemers? Hoe fantastisch moet het niet zijn om in je eentje zoveel mensen op het verkeerde been te zetten en spelletjes te saboteren? Om hierop een antwoord te bieden, werd het De Mol gezelschapsspel op de markt gebracht

Het spel

Een bordspel waarbij je voor 1 keer staalhard kan liegen tegen je vrienden. Je speelt het gezelschapsspel De Mol met 3 tot 6 personen en je krijgt per spel 1 opdracht die je moet uitvoeren. Samenwerking en wederzijds vertrouwen maken dat je al dan niet slaagt in deze opdracht. Er is uiteraard 1 mol in het spel die ervoor moet zorgen dat de groep niet in zijn opzet slaagt. Hou je van een tactisch spel en zet je graag je vrienden op een zijspoor? Dan is dit een ideaal gezelschapsspel!

De Mol online kopen

Je kan het De Mol gezelschapsspel makkelijk online kopen bij Bol.com, Fun, Coolblue of andere webshops. Er bestaat inmiddels ook een uitbreidingsset waardoor je nog meer spelletjes kan spelen. Ook het beruchte Molboekje behoort tot het aanbod. Kruip zo zelf eens in de huid van De Mol en speel samen met je vrienden de hoofdrol in een korte thriller van formaat!

De mol gezelschapsspel spel

Previous Post Next Post

You Might Also Like