communie lentefeest cadeaus
Cadeaus

De tofste cadeaus voor communie en lentefeest

Het communie- en lentefeest seizoen komt eraan! Tijd dus om cadeautjes te verzamelen. Wij delen alvast de tofste cadeaus voor communie en lentefeest die gegarandeerd bij iedereen in de smaak zullen vallen.

1. Sportievelingen

Kinderfiets

Sportievelingen snuiven graag de natuur op terwijl ze hun energie kwijtraken. En hoe beter de natuur verkennen als met de fiets?

fiets communie lentefeest

Voetbaldoel

Met de Exit Maestro Goal maken de jonge toekomstige voetbalsterren de mooiste doelpunten!

2. Tech lovers

Smartwatch

De VTech Kidizoom Smartwatch DX is allesbehalve een standaardhorloge. Deze all-in-one horloge beschikt over een touchscreen, camera, kaders, kleurenfilters en functies zoals een stemvervormer, stemopname, spelletjes, stopwatch, timer, wekker en kalender. Hiermee zal je kind kloklezen snel onder de knie hebben!

Drone

Is jouw kind een échte tech lover? Deze Airborne Night Blaze mini drone van Parrot is eenvoudig te besturen met je smartphone of tablet. Laat deze drone los in de lucht en de motoren starten automatisch.

3. Muziekfanaten

Hoofdtelefoon

Laat je kind even lekker wegdromen bij zijn of haar favoriete muziek! Met zijn rijk geluid en diepe bassen is de Pioneer MS5T de perfecte hoofdtelefoon.

hoofdtelefoon online kopen

Microfoon

Schuilt er een echt natuurtalent in je kind? De K3-microfoon staat voor talloos zangplezier met Klaasje, Hanne en Marthe.

4. Gamers

Xbox One S + Minecraft

Kinderen kunnen zich onderdompelen in de virtuele wereld van Minecraft met de Xbox One S. Dat zijn twee vliegen in één klap! Daarbij is Minecraft een educatief spel dat kinderen stimuleert om na te denken en bepaalde zaken af te wegen.

Nintendo 3DS XL

Liever iets kleiners? Dan is de Nintendo 3DS XL het ideale toestel voor urenlang gameplezier! Met het unieke aanbod games kan je kind op stap gaan met legendarische figuren als Mario en Luigi.

5. Creatievelingen

Fotocadeau

Een communie of lentefeest is een unieke en onvergetelijke ervaring. Breng deze ervaring op het doek met originele wanddecoratie van Albelli.

Fototoestel

De leukste momenten vastleggen op foto? De roze Fuji Instax Mini 8 is een musthave voor de creatieve prinsesjes onder ons.

fujifilm instax online kopen

Geen inspiratie?

Weet je niet wat kiezen ondanks onze tofste cadeaus voor communie en lentefeest? Geef dan een cadeaubon waarmee de feestvarkens zelf iets leuks kunnen uitkiezen. Cadeaubonnen vind je onder meer bij Coolblue, Fun & Bol.com.

Previous Post Next Post

You Might Also Like