vaderdag ideeën
Cadeaus

Het ideale Vaderdag-cadeau: drie tips

Jouw vader: ooit een superheld, nu een wijs raadgever. Hij is een buitengewoon man die eenvoudige liefde omtovert in helden, avontuur, verhalen en plezier. Maar bovenal: iemand die met weinig woorden een hele wereld kan vertellen. Zondag is het zover: hoog tijd om je vader eens in de kijker te zetten! Heb je geen inspiratie? Met deze drie tips vind je ongetwijfeld het ideale Vaderdag-cadeau.

Voor de gesofistikeerde vaderen

Vaders zijn praktisch. To the point. Ze hebben iets voor cadeaus waar ze iets mee kunnen aanvangen. Iets duurzaams dat gewoon doet wat het moet doen. Hoog tijd dus om jouw vader dit jaar eens iets anders cadeau te doen dan een gepersonaliseerde mok of een nieuwe das.

Laat jouw vader zijn complexe en diepe geest meer kleur geven met excellente whiskey. Een set magnifieke (tumbler-)glazen hoort daar uiteraard ook bij. Drinkt hij zijn gouden goedje graag on the rocks? Dan hoort daar uiteraard ook een aangepaste ijsvorm bij. Of een set koelstenen als hij het graag iets sterker heeft.

Is je vader meer een ochtendmens maar heeft hij toch graag een drankje met karakter? Misschien kun je hem dan plezier doen met een mokkapot, ideaal voor een sterk tasje koffie iedere ochtend. Een Vaderdag-cadeau dat de generaties doorstaat!

geschenk vaderdag

Een vurig cadeau: barbecue-tools

Je vader zet je niet in de bloemetjes. Bloemetjes zijn te fleurig. Hij heeft het meer voor vuur, kolen en vlees. Jawel: de barbecue. Toch is het niet zomaar een vuurtje maken in de tuin. Er komt immers heel wat bij kijken. Om zijn barbecue skills nog beter aan te scherpen is er een heel arsenaal aan kookgereedschap en andere accessoires. Heeft hij al zijn tools al? Geef hem dan wat meer inspiratie met een barbecue-kookboek.

Wie graag barbecuet, zit ongetwijfeld ook graag in de tuin. Een echte vent heeft iets met de natuur. En waar kun je beter de natuur tot jou nemen dan in de natuur? Wat dacht je daarom van een hangmat die je overal kunt meenemen? Of je vader nu op trektocht wil of liever in de tuin blijft hangen: een hangmat valt sowieso in de smaak als Vaderdag-cadeau!

Het klassieke Vaderdag-cadeau: een scheerset

En ja, uiteraard: een scheermes. De klassieker als Vaderdag-cadeau. Maar jouw papaatje verdient toch wel wat beters. Wat dacht je van een degelijk veiligheidsscheermes (krabbertje in de volksmond)? Om de scheerervaring van je vader nog completer te maken, mag een echte scheerborstel ongetwijfeld ook niet ontbreken. Ideaal om van zijn scheermoment een echte rustgevende ervaring te maken!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like