tofste speelgoed van 2017
Cadeaus

Het leukste speelgoed van 2017

Binnenkort zijn Sint-Maarten en Sinterklaas in het land en dat betekent: cadeautjestijd! Sommige kinderen hebben zelf al een ellenlange verlanglijst voor de Sint, maar voor diegenen  die er niet wijs uit geraken hebben wij een lijst met het tofste speelgoed van 2017 samengesteld.

High-tech speelgoed

Lijkt je kleine spruit een geboren ingenieur? Dan is de LEGO Boost creatieve gereedschapskist het ideale cadeau! Prikkel de creativiteit en laat de informaticakennis van je kinderen groeien. Met het spel kunnen ze zelf bouwen en programmeren. Via de instructies op de app kunnen stap voor stap creaties gebouwd worden. Ideaal voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De LEGO Boost kan je kopen via Bol.com.

speelgoed 2017 lijst

Creatief aan de slag

Leer goochelen dankzij de interactieve trucjes van Marvin’s Magic. Download de iMagic app op je smartphone of tablet om zo de goocheltrucjes uit te voeren. Met het spel kan je kaarten tevoorschijn toveren uit de smartphone, dobbelstenen toveren in een doosje, raden welke kaart in de doos verborgen zit en zoveel meer! Laat de goochelaar in je kind tot leven komen en bestel het goochelspel eenvoudig online via Collishop. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Poppen en knuffels

Laat je kleine spruit dansen, zingen en spelen met Little Love Suzy en haar puppyvriendje. Het hondje reageert met blafjes en dansjes en Suzy kan commando’s geven door haar arm te bewegen. De meer dan 100 zinnetjes, geluiden en melodieën zullen zorgen voor veel speelplezier. Bij Fun kan je Suzy en haar popje bestellen!

speelgoed voor kinderen

Goed gezelschap

In de ban van de Escape Room? Daarvoor hoef je nu zelfs je huis niet meer uit! Dankzij Unlock kan je je eigen woonkamer ombouwen tot een escape room: je hebt een uur om te ontsnappen via de info op de kaartjes. Zoek de verborgen aanwijzingen, los de puzzels op en kraak de codes. Via de Unlock app kan je het spel 3 keer spelen (3 verschillende avonturen). Het spel koop je hier online.

Denkspel

Tot het speelgoed van 2017 behoort ook Jump In’. Jump In‘ is een denkspel voor kinderen vanaf 7 jaar én je kan het gemakkelijk meenemen op reis dankzij het compacte formaat. Het spel telt zeker 60 uitdagingen waarbij konijnen, vossen en paddenstoelen volgens de opdracht gezet moeten worden om de konijnen veilig te houden.

Uit deze lijst met leuk speelgoed kan de Sint nu zeker een selectie maken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like