hoesje smartphone
Cadeaus

Ideetips: leuke smartphonehoesjes

Je smartphone is een gegeerd goedje. En hoewel je hem stilaan als een lichaamsdeel ziet, durft hij al eens vleugeltjes te krijgen. Een kras of een barst is snel gebeurd. Een beschermend hoesje moet dat verhinderen. De geknipte kans om een persoonlijke touch te geven aan je smartphone. Op zoek naar het perfecte exemplaar maar vind je je weg niet in de zee van smartphonehoesjes? Hieronder vind je alvast een paar ideetjes.

1. Extra beschermende smartphonehoesjes

Wilde smartphonegebruiker? Gooi jij jouw smartphone vaak (per ongeluk) in het rond? Durf je hem al eens te laten vallen? Met een heavy duty smartphonehoes kun je hem vanop het tiende verdiep naar beneden gooien. De enige barst die je veroorzaakt is in de vloer.

2. Flip phone

Zoek je extra bescherming maar heb je het liever niet te lomp? Een flip phone hoesje beschermt je scherm én geeft je nog eens het nostalgische gevoel van een oude flip phone die je kunt openklappen.

smartphonehoesjes

3. Old schoolhoesjes

Van nostalgie gesproken: combineer de moderne smartphonetechnologie met een stukje van vroeger. Een cassettehoes, een oude Nokiahoes of zelfs een old school Game Boyhoes.

4. Transparant, maar niet saai

Hou je van een minimalistische, stijlvolle toets? Kies dan voor een transparante hoes die de glorie van je telefoon helemaal tot zijn recht laat komen. Wil je toch een kleurtje? Kies dan voor een subtiele tint in je transparante hoesje.

smartphonehoesjes idee

5. Een vleugje natuur

Artistiek, hipster en vooral een leuk gevoel in de hand: smartphonehoesjes uit hout springen meteen in het oog. Bovendien heb je verschillende houttinten en patronen in de houten hoesjes. Maar ook hoesjes van (nep)leer maken van je phone een chique accessoire.

6. Emoji-covers

Emoji-lover? 🙌 Waarom dan geen hoesje dat vol staat van smileys, watermeloentjes of – waarom ook niet – lachende kakskes?

7. Gepersonaliseerde smartphonehoesjes

Vind je toch niet wat je zoekt en heb je wat creativiteit in de vingers? Waarom personaliseer je jouw hoesje dan niet gewoon? Koop een transparant of simpel hoesje en maak er je eigen ding van. Je kunt makkelijk met nagellak of plakkaatverf jouw hoesje een frisse toets geven. Wil je toch iets permanent? Steek dan een stuk wit karton achter je transparante hoesje en teken er een leuk patroon op!

Met smartphonehoesjes kun je extra blijk geven van jouw persoonlijkheid. En geef toe: het ziet er gewoon cool uit!

Previous Post Next Post

You Might Also Like