Make-up-tips-voor-de-zomer
Gezondheid, Nieuws

Make-up tips voor de zomer

Je wilt er tijdens de zomer op je best uitzien, maar je make-up wilt dan vaak niet meewerken. Uitgelopen make-up door het zweten is dan ook uit den boze. Daarom geven wij jou alvast enkele make-up tips voor de zomer zodat je er altijd en overal goed uitziet.

Waterproof

Een eerste tip is om waterproof mascara te gebruiken. Die zal niet uitlopen als je wat gaat zweten en houdt een hele dag lang. Gebruik bij het verwijderen een goede ontschminker want dit proces kan wat moeilijker verlopen dan bij gewone mascara. De waterproof mascara van Yves Rocher is een aanrader. Hou je van eyeliner? Gebruik dan ook de waterproof versie.

Make-up-tips-voor-de-zomer.Waterproof

Lichte make-up

Donkere, smokey eyes zijn geen goed idee voor tijdens de zomerdagen. Opteer liever voor een licht en natuurlijk kleurtje oogschaduw. Zo kan je kiezen voor beige, roze en oranje. Voor je deze aanbrengt gebruik je het best een goede primer. Deze zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft. Je wenkbrauwen inkleuren is minder goed tijdens de zomer. Fixeer ze eerder met een kleurloze mascara om ze er goed te laten uitzien. Een beetje blush en je bent klaar om de zonnestralen op te vangen.

Lipgloss

Om te vermijden dat je toffe kleur lippenstift gaat uitlopen kies je beter voor een transparante lipgloss. Toch liever een lippenstift? Ga dan voor een matte, natuurlijke kleur. Zo zie je er altijd op je best uit.

Make-up-tips-voor-de-zomer.Lipgloss

Poeder, geen foundation

Foundation is geen goed idee tijdens de zomermaanden. Wel één van de goede make-up tips voor de zomer is het gebruik van poeder. Dat zal niet gaan smelten als je het wat warmer krijgt waardoor er zich geen gênante momenten zullen voordoen.

Make-up-tips-voor-de-zomer.Poeder

Trends 2016

In de zomer van 2016 zijn er weer heel wat nieuwe trends qua make-up. Ga voor felle kleuren oogschaduw of zelfs smokey eyes in opvallende kleuren.

Wil je geen last meer van uitgelopen make-up? Volg deze make-up tips voor de zomer en zie er de hele dag goed uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like