Strandspullen
Gezondheid, Nieuws

Strandspullen: tips

Heb je binnenkort een dagje naar de zee gepland? Dan is een goede voorbereiding niet onbelangrijk. Liefst ga je niet verbrand naar huis, neem je graag een lunchpakket mee en neem je zo weinig mogelijk zand mee naar huis. Wij geven je alvast enkele tips voor interessante strandspullen om mee te nemen.

Babypoeder

Het klinkt misschien op het eerste zicht een beetje vreemd, maar babypoeder is enorm handig om het plakkerige zand van je voeten te krijgen. Want niks is zo vervelend als enkele zandkorrels die tussen je tenen blijven zitten.

Strandspullen.Babypoeder

Lege zonnebrand

Weet je geen weg met je waardevolle spullen? Maak een oude fles zonnecrème helemaal proper en stop hier je geld, gsm en sleutels in om veilig te bewaren. Dat beschermt zowel tegen het zand als tegen de dieven.

Strandspullen.Lege-zonnebrand

Boterhamzakje

Een boterhamzakje houdt niet enkel je boterhammen vers maar kunnen ook erg handig zijn om je smartphone in te bewaren. Het kan helemaal afgesloten worden en je kan je touchscreen nog steeds gebruiken.

Koeltas

Hou je van picknicken op het strand, dan is het belangrijk dat je je lunchpakket goed bewaart. Koelboxen zijn behoorlijk onhandig om te dragen maar gelukkig zijn er tegenwoordig trendy koeltassen om mee te nemen. Maak je graag zelf je koelelementen? Neem enkele sponzen en laat ze zoveel mogelijk water absorberen en stop ze in boterhamzakjes. Vries ze in en daar heb je je koelelementen. Zijn ze ontdooid? Wring ze helemaal uit en je hebt geen extra gewichten meer in je koeltas.

Strandspullen.Koeltas

Genoeg drinken

In de koeltas kan je ook genoeg water en eventueel andere dranken bewaren. Met het warme weer is het zeer belangrijk om voldoende gehydrateerd te blijven. Neem daarom genoeg water mee om voldoende te kunnen drinken. Een fles met kraanwater kan je ook gebruiken om je ogen uit te spoelen als er zand in komt of wanneer er iemand in een scherf heeft gestapt en een wonde heeft die moet worden uitgespoeld.

Bescherming

Natuurlijk mag je niet vergeten om je voldoende te beschermen tegen de zon. Smeer je voldoende in, idealiter elke 2 uur opnieuw, draag een zonnebril en een hoed om je ogen en hoofd te beschermen. Een parasol is ook altijd handig als het een hele warme dag is en je zo kan schuilen in de schaduw.

De volgende uitstap naar het strand ben jij helemaal voorbereid met deze strandspullen! En vergeet vooral niet te genieten van je rustdag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like