cyber monday
Nieuws

Cyber Monday

Wat is Cyber Monday?

Naar jaarlijkse traditie is het ook komende maandag opnieuw Cyber Monday. Het begrip werd in het leven geroepen door enkele marketingbureaus om de verkoop van internetproducten te stimuleren. Het koopjesfestijn begint traditioneel met Black Friday, de dag na Thanksgiving (de laatste vrijdag van november) en het eindigt op maandag met als hoogtepunt Cyber Monday. Winkeliers bieden dan een volledig weekend hoge kortingen aan op hun producten. Maar de omzet is op Cyber Monday nog groter dan op Black Friday.

Uit de Amerikaanse cultuur is de online variant van Black Friday niet meer weg te denken, en ook de laatste jaren kwam dit fenomeen overgewaaid naar Europa. Asos, Zeb, Gap, Kipling, AS Adventure, Vero Moda: het is maar een greep uit het aanbod van webshops die deelnemen aan deze koopmania. Het weekend na Thanksgiving is in de Verenigde Staten het moment om te starten met kerstinkopen.

cyber monday

Velen beweren dat Cyber Monday alle records zal breken dit jaar. De meeste webshops bieden nu al een gratis levering aan, waardoor de drempel om online te shoppen steeds kleiner wordt. Een verschuiving van het koopgedrag naar online is dus duidelijk aan de gang.

Ook bij ons zijn er veel webshops die tijdens Black Friday en aansluitend op Cyber Monday hoge kortingen aanbieden op hun producten. Weet je niet waar te beginnen? Neem een kijkje op Promo-Code. Wij bundelden de beste kortingen samen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like