Carnavalskostuums
Nieuws

De 4 leukste en origineelste carnavalskostuums!

Het is niet lang meer voordat het hele land zich verkleedt en zijn zotheid viert. Carnaval is de ideale periode om te lachen met maatschappelijke issues of dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd, dus waarom zou je je niet omtoveren dankzij een grappige en originele outfit? Wij stellen alvast 4 leuke en lachwekkende carnavalskostuums voor je samen!

‘Ik ben een bee(h)r en jij een bang saapjen’

Dé oneliner van het jaar! Wim Helsen heeft zijn stempel echt wel gedrukt toen hij jureerde in de Slimste Mens Ter Wereld met deze oneliner. Social media werden er gek van en memes groeiden als virtuele paddenstoelen uit de grond. Ideaal dus om jezelf in een beer te verkleden en je partner in een schaap. Het is trouwens ook een heel warme outfit!

Wat heb je nodig? Niet veel! Je kunt een berenkostuum en een schapenkostuum heel goedkoop vinden. Of je kan natuurlijk ook altijd DIY’en: een bruine en witte fleece of bontjas en natuurlijk een paar schaaps- of berenoortjes en je carnavalskostuums zijn klaar!

‘She’s our friend and she’s crazy’

Heb je afgelopen jaar niet gehoord van Stranger Things, Demogorgons of Eleven? Dan heb je vast en zeker onder een rots geleefd! Millie Bobby Brown en haar vrienden uit Stranger Things hebben dit jaar voor dé Netflixsensatie gezorgd. Ben jij de crazy one uit jouw vriendengroep en ben je fan van de serie? Dan moet jij dit jaar zeker als Eleven carnaval vieren!

Wat heb je nodig? Een rooskleurig kleedje, een oversized bomberjack, witte kniekousen en sneakers en last but not least wat bloed aan je neus en een iconische Eggo (of een gewone wafel is ook goed!) in je hand!

Tips carnavalskostuums

‘Like, totally, she’s pregnant. So wild!’

Hét raadsel van 2018, is Kylie Jenner zwanger of niet? De Kardashians staand bekend om hun decadente levensstijl die ze met plezier op social media en in hun realityshow delen. “Hoe doen ze het toch, zo interessant is hun leven toch niet?”, hoor ik je denken. Wel, de familie zorgt gewoon steeds opnieuw voor een schandaal waar de social media van smullen. De laatste nieuwe update: de 20-jarige Kylie Jenner zou zwanger zijn van Travis Scott. Of het nu waar is of niet, we mogen wel eens lachen met al die heisa rond de Kardashians, en waarom ook niet in de vorm van een carnavalskostuum?

Wat heb je nodig? Grote juicy lippen, lang zwart haar, een heel sexy kleedje en natuurlijk een bol zwanger buikje!

‘Volle zakke floes, drarrie’

Voor dit carnavalskostuum keren we terug naar eigen land, meer specifiek naar ‘t Kiel waar de Patsers alles in handen hebben! Adil El Arbi en Bilal Fallah zijn niet uit de media te houden met hun nieuwe film ‘Patser’ en dit is de ideale gelegenheid om jouw marginaalste kledij aan te trekken. Haal die valse Dolce & Gabanna t-shirt boven, een joggingsbroek, een bomberjack en leg wat cornrows in je haar en je bent een échte Patser! Vergeet zeker je straattaal niet op te frissen om de look levensecht te maken! #dikkefloes #ewaja #nextlevelshit

 

Geïnspireerd? Wij zijn alvast klaar om carnaval te vieren en onze zotheid te vieren! Bekijk zeker onze promo-codes wanneer je shopt voor jouw ideale carnavalskostuums!

Previous Post Next Post

You Might Also Like