paasvakantie videogames
Nieuws

De beste videogames voor tijdens de paasvakantie

Eindelijk! Het is paasvakantie. De ideale periode om de beste videogames van het moment uit te proberen. Je vindt hier een overzicht van nieuwe games voor verschillende gameconsoles. Welke is jouw favoriet? En welke gameconsole heeft jouw voorkeur? Wij geven jou in ieder geval genoeg gamemateriaal om je paasvakantie mee te vullen!

Welke videogames zetten wij in de kijker?

De volgende games zijn onlangs verschenen en verzekeren genoeg speelplezier. Ze behaalden goede recensies bij zowel gamers als recensenten. Hou je van een avontuurlijke shooter of speel je graag tactisch, alleen of met vrienden? Deze games voldoen zeker aan jouw verwachtingen. Zowel op de Playstation 4 pro als op de Xbox One X of PC kan je genieten van Far Cry 5 of A Way Out. In maart kwam ook de langverwachte Kirby Star Allies uit voor de Nintendo Switch. Een game die bij vele Nintendofans nostalgisch zal doen terugkijken op hun kindertijd.

Daarnaast voorziet Nintendo zijn vertrouwde Nintendo DS-systemen nog steeds van speelplezier met Detective Pikachu. Het gekende elektrische knaagdier Pikachu trekt zijn detective-outfit aan en verkent de wereld van Pokémon. Wanneer je graag een nieuwe, onbezochte wereld tegemoet wil gaan, is  Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom ook zeker aan te raden. Een RPG-game van Japanse makelij is altijd boeiend om te ontdekken. Xbox One X en PC lanceerden vorige maand ook hun exclusieve Sea of Thieves. Een game waar de meningen over verschillen, maar waar je pas over kan oordelen wanneer je het zelf hebt uitgeprobeerd. Een wereld vol piraten waarin je kan doen en laten wat je wil heeft in ieder geval onze aandacht getrokken.

videogames paasvakantie

Games om naar uit te kijken

Er staan nog een aantal games voor de deur die we zeker niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan. Zo is er God of War, een game die bij velen geliefd was toen de PS2 en PS3 hun hoogtepunten kenden. Nu is de bruut Kratos terug in een gloednieuwe setting binnen de Noordse mythologie. Voor de Nintendo Switch kijken we ook uit naar Donkey Kong Country Tropical Freeze. De gekke gorilla van Nintendo maakt zijn debuut op de Switch. Iets wat geen enkele Nintendofan wil missen. Als laatst wordt voor Xbox One X Extinction en Conan Exiles verwacht, dat ook voor Playstation 4 en PC zullen verschijnen.

paasvakantie videogames spelen

Vergeet niet te bewegen

Met zoveel videogames zou je haast vergeten om eens een frisse neus te halen. Neem dus gerust af en toe een pauze en zorg voor genoeg beweging. Geniet van je paasvakantie en wij wensen je alvast veel gameplezier!

Previous Post Next Post

You Might Also Like