reisverzekeringen
Nieuws

De juiste reisverzekering kiezen

Een reis plannen, er komt heel wat bij kijken. Daarom is het belangrijk de juiste reisverzekering te kiezen zodat je zorgeloos kan genieten van een heerlijke vakantie. Wij zetten alvast de verschillende soorten reisverzekeringen voor je op een rij!

Doorlopende reisverzekering

Ga je vaak op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering iets voor jou. Deze is geldig voor een periode van één jaar. Hierdoor kan je onbezorgd genieten van je vakanties in binnen- en buitenland.

Aflopende reisverzekering

Op zoek naar de geschikte verzekering voor een éénmalige reis? Met een aflopende reisverzekering zit je safe. Het is aangeraden deze verzekering zo dicht mogelijk bij de datum van vertrek af te sluiten, dit omdat de verzekering ingaat op het moment van afsluiting.

Langer lopende reisverzekering

Ben je van plan om een wereldreis te maken en zal je dus een lange tijd van huis zijn? Een langer lopende reisverzekering is hiervoor ideaal en is vaak optioneel bovenop je doorlopende reisverzekering.

Annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering vermijd je kosten voor wanneer de reis niet kan doorgaan of wanneer je eerder van je reis moet terugkeren.

 

Je reisverzekering uitbreiden met één of meer aanvullende dekkingen? Hieronder vind je de meest voorkomende opties.

Reisongevallenverzekering

Je been gebroken tijdens het skiën? Of je voet verstuikt? Geen zorgen! Een reisongevallenverzekering geeft je een degelijke kostenvergoeding.

Bagageverzekering

Komen je koffers uren later dan jij aan op de luchthaven, waardoor je wat noodzakelijke spulletjes dient te kopen? Is je bagage tijdens de vlucht ernstig beschadigd? Zijn je reisspullen gestolen of ben je ze onderweg kwijtgeraakt? Wees voorbereid op al deze situaties met een bagageverzekering.

reisverzekering

Pechverhelping

Op reis met je wagen? Met een pechverhelping verzekering ben je verzekerd tegen autopech onderweg tijdens je vakantie.

Hopelijk hebben we je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste reisverzekering.  Alweer een stapje dichter bij een zalige vakantie!

Previous Post Next Post

You Might Also Like