De-leukste-EK-spullen
Nieuws

De leukste EK spullen

Op 10 juni wordt het startsein gegeven van het EK 2016. België zal minimaal drie wedstrijden spelen in Frankrijk tijdens het EK. En om onze Rode Duivels te supporteren zijn er natuurlijke allerhande gadgets die je moet hebben. Wij zetten de leukste EK spullen op een rij!

ZEB

In de ZEB e-shop vind je heel wat toffe EK-gadgets die je moet hebben. Zo kan je je volledig kleden naar de Belgische kleuren en je outfit volledig afwerken met een rode cape. Ben je een verzamelaar? Dan is de stickerbox iets voor jou. Deze bevat maar liefst 500 Panini-stickers voor in je Panini-boek te plakken. Voor de echte stijlvolle mannen zijn er twee kostuums in de webshop beschikbaar. Kies voor de Belgian Boss of El Diablo. Klik op de groene knop en zoek op ‘EK’ in de webshop. Zo vind je de volledige lijst met de leukste EK spullen zo terug.

Leukste-EK-spullen.ZEB

Fun

Bij Fun kan je de volledige outfit voor je kleine voetballer in huis halen. Hier vind je een spelerstruitje met bijpassende short en ook nog een voetbal volledig in het rood met de Belgische vlag. Bezoek nu de website via de groene knop en maak je kleine spruit een uitmuntende supporter.

Leukste-EK-spullen.Fun

Bol.com

Maar ook bij Bol.com zijn er heel wat leuke aanbiedingen. Om het gezellig te maken kan je voetballampionnen in huis halen en een voetbalslinger om helemaal in de sfeer te geraken. Accessoires ontbreek je zeker en vast ook niet want hier vind je leuke armbanden in de drie kleuren en een bijpassende zonnebril. Iets chiquer? Ga dan voor de strik of das en je bent klaar om te gaan supporteren.

Leukste-EK-spullen.Bol

Dreamland

De supportershoed met bewegend hand is te koop in de webshop van Dreamland. Deze is volledige in zwart, geel, rood en heeft een hand met een vlaggetje om je favoriete spelers toe te juichen. Liever een gezelschapspel met het volledige elftal? Bestel dan het ‘Belgian Red Devils Wie Is Het’? Stel slimme vragen en kom te weten over welke speler je tegenstander het heeft. Of weet jij het meeste over de Rode Duivels? Bestel dan nu het Trivial Pursuit spel en test het uit!

Leukste-EK-spullen.Dreamland

Haal nu de leukste EK spullen in huis en laten we samen genieten van onze Rode Duivels. Tous ensemble!

Previous Post Next Post

You Might Also Like