decoratie pasen
Nieuws

De leukste paasdecoratie om je huis op te fleuren

Ben jij die winterse buien ook zo beu en kijk je uit naar de warme zon? Dan is het al een goed begin om je huis op te fleuren met kleurrijke en vrolijke paasdecoratie. Wij lijsten voor jou de leukste items op!

Konijntjes all the way

Hét symbool van Pasen: dé paashaas! Tijd dus om de paashaas naar je huis te lokken, zodat hij lekkere chocolade-eieren kan brengen. En niets leuker dan hem te lokken door wat konijnenvriendjes in je huis te zetten. Zo kan je nu bij Hema superleuke decoratie vinden in de vorm van konijntjes. Je vindt er vazen, kaarsen of gewoon leuke decoratiestukken.

Pastel c’est belle

De donkere winterdagen opvrolijken doe je door wat vrolijke kleuren in je interieur te integreren. Pastelkleuren passen perfect bij Pasen. Je hoeft natuurlijk niet je volledige huis een pastel make-over te geven, maar enkele elementen toevoegen kan al veel opvrolijken. Zo kan je een pastelroze poef in je salon zetten, een pastelblauw vloerkleed met vintage touch of hoe leuk is een pastelgele plaid?
paasdecoratie

In de paasbloemetjes zetten

Niets geeft zo’n heerlijk lentegevoel als een fris bloemetje in je huis. Ga zelf aan de slag en plant wat lelies of meiklokjes. Of bestel een paasboeketje om de lente in huis te brengen.

Inspiratie gekregen om je huis een leuke paastouch te geven? Onze paasdecoratie staat alvast klaar! Neem zeker ook een kijkje op Promo-Code om jouw paasdecoratie aan een prikje te kopen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like