pool floats
Nieuws

De leukste pool floats deze zomer

De zomer is in het land! Tijd om heerlijk te dobberen in het water met hippe zwembadaccessoires, ook wel inflatables of pool floats genoemd. Wij hebben alvast de leukste pool floats voor je op een rij gezet.

Flamingo

De opblaasbare flamingo is een echte blikvanger. Met deze hippe inflatable steel je sowieso de show op het strand of in het zwembad. Bovendien bevat de flamingo handige handvaten om jezelf aan vast te houden tijdens het dobberen. Puur genieten!

pool floats flamingo

Pizza

Zeg nu zelf, wat is er beter dan een heerlijk stuk pizza? En op eentje liggen is al helemaal geweldig. De stukjes salami zorgen voor een finishing touch.

pool floats pizza

Donut

Iedereen is toch dol op donuts. Gezellig loungen en genieten van het zonnetje doe je op deze knalroze zoetigheid. De hap eruit maakt deze pool float helemaal compleet.

pool floats donut

Zwaan

Met een opblaasbare zwaan straal je altijd. De gouden zwaan is de koningin onder de zwanen en is toch net iets luxueuzer dan de standaard witte zwaan.

pool floats zwaan

Watermeloen

Wie aan watermeloenen denkt, denkt onmiddellijk aan de zomer! Op een inflatable watermeloen kan je verfrissend genieten van het zonnige weer. Neem gerust ook een hapje van een echte, lekkere en gezonde watermeloen. Hier vind je enkele zomerse recepten met watermeloen.

pool floats watermeloen

Pegasus

Is een flamingo of zwaan te basic voor jou? Dan kan je nog altijd kiezen voor de Griekse figuur Pegasus. Met dit goud gevleugelde paard laat je je aanwezigheid in het zwembad niet onopgemerkt voorbijgaan.

pool floats pegasus

Ziezo, nu kan je zomer pas echt beginnen. Ga het zwembad in met deze hippe pool floats en je beleeft zonder twijfel een heleboel plezier!

Previous Post Next Post

You Might Also Like