tuindecoratie
Nieuws

De leukste tuindecoratie tips

De zomer loert om de hoek en dus zit je waarschijnlijk vaker in je tuin dan in je huis. Het is belangrijk om je volledig thuis te voelen in je tuin. Geef je tuin daarom een eigen, persoonlijke twist dankzij de leukste tuindecoratie tips die we hieronder oplijsten.

Tuinposters

Wie zei dat je naar verre oorden moet trekken om van een ‘vakantiegevoel’ te spreken? Kom even helemaal tot rust en droom weg in je eigen tuin dankzij tuinposters. Of personaliseer je eigen tuinposter met een foto naar keuze. Deze tuinposters zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en verkleuren ook niet in het zonlicht.

Hangmatten

Ga je tuin in en trek je in alle rust terug in een hangmat of hangtent. Niets zo heerlijk dan na een lange, vermoeiende werkdag even stoom af te blazen in je eigen hangmat.

hangmat

Tuinbeelden

Zorg voor een finishing touch in je tuin en plaats enkele tuinbeelden. Zo’n beeld zorgt voor sfeer en geeft een persoonlijke toets aan je favoriete buitenplekje. Of je nu kiest voor een jolige tuinkabouter of voor spirituele oosterse beelden, je tuin zal gegarandeerd opfleuren.

Tuinverlichting

Breng onmiddellijk sfeer in je tuin dankzij uitstekende tuinverlichting. Die komt in allerlei maten en vormen. Nodig je vrienden en familie uit en maak het gezellig met de mooiste feestverlichting.

tuinverlichting

Windgongen

Creëer een zacht en ontspannen geluid met een windgong. Windgongs zorgen voor een uniek en rustgevend geluid. Het patroon van de klanken en het volume wordt bepaald door de wind.

Tuinbanken

Maak je tuin helemaal af met een zitbank. Hoe beter genieten van zomerse temperaturen dan vanop je eigen tuinbank? Je kan kiezen uit verschillende soorten, kleuren en materialen. Heb je liever een klassieke houten tuinbank? Of toch liever een iets strakker design? Je vind vast en zeker de zitbank die past in je tuin.

tuinbanken

Hopelijk hebben onze tuindecoratie tips je kunnen inspireren en kan je aan de slag om van je tuin een gezellig plekje te maken waar je heerlijke en onvergetelijke momenten beleeft.

Previous Post Next Post

You Might Also Like