De schoenen voor zomer 2016
Nieuws

Dé schoenen voor zomer 2016

Deze zomer kan je je weer helemaal laten gaan! Er zijn verschillende soorten schoenen die jij je gewoon moet aanschaffen voor de zomer 2016. Van zacht tot ultra chique, wij lijsten dé schoenen voor zomer 2016 hier even op. Zo heb je weer een excuus om nieuwe schoenen in huis te halen.

Pastel

Een trendy kleurtje, niet enkel voor schoenen, zijn de pastelkleuren. Deze melkachtige tinten zijn zeer zacht en combineerbaar met voornamelijk metallic kleuren zoals goud, silver en rosé. Pastelkleur is heel mooi in matleer en lederen schoenen. Nubuck is ook erg trendy in pastelkleur.

De schoenen voor zomer 2016.Pastel

Witte sneakers

Witte sneakers zijn ondertussen al een oude bekende. Maar ook dit jaar worden ze zeker en vast niet vergeten. Ze passen onder je dagelijkse outfit en ook onder dat leuke zomerkleedje. In 2016 is velcro zeker niet uit den boze. Op die manier zijn je schoenen iets smaller en passen ze perfect onder een skinny jeans. De Stan Smith's zijn ideaal hiervoor.

Plateausandalen

Plateausandalen zijn ideaal voor de iets kleinere dames. Dit jaar zijn ze helemaal in! Gecombineerd met de Griekse stijl maken ze je ook nog eens glamoureus. Ze hoeven zeker niet laag te zijn dit jaar. Hoe hoger, hoe beter. Laat je eens volledig gaan.

Een beetje bloot

De zomer kan warm zijn, maar sandalen zijn niet altijd gepast bij jouw chique outfit. Daarom zijn er deze zomerschoenen met speciale uitsnijdingen om een trendy en geklede schoen te creëren. Daarbij zijn de strappy sandalen ook erg tof om te dragen. Neem een kijkje bij Van Dalen en vindt jouw favoriete schoen.

De schoenen voor zomer 2016.Een beetje bloot

Kleur

De opvallende zomerkleuren, die worden ook niet vergeten dit jaar. Geel, oranje, groen en blauw. Eén voor één kleuren die in allerlei schoenen gebruikt worden. Dit jaar moet je dus geen schrik hebben van een beetje kleur, maar kan je je volledig uitleven.

Details

Oog voor detail wordt toegepast deze zomer. Vintage schoenen zijn al in het voorjaar helemaal in maar kan je blijven dragen in de zomer. Deze preppy look brengt de seventies terug in een nieuw jasje. Toffe veterschoenen in metallic kleuren zijn te combineren met verschillende looks. Zowel onder een kleedje als een broek, altijd up-to-date.

De schoenen voor zomer 2016.Details

Dé schoenen voor zomer 2016 laten je volledig stralen. Combineer ze met je tofste outfits en het feestje kan beginnen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like