hondenspeeltjes kopen online
Nieuws

De tofste hondenspeeltjes op een rij

Heb jij een trouwe viervoeter thuis? Spelen doen ze natuurlijk het liefst met hun baasje, maar het is voor jou dan zeker geen geheim dat je hond zich graag amuseert met plastieken flesjes, schoenen en stokken. Om jouw spullen zo lang mogelijk te sparen, kies je het best voor hondenspeeltjes. Dankzij het juiste hondenspeelgoed blijft je hond ook nog eens gezond en fit tegelijkertijd. Wij lijsten hieronder de tofste hondenspeeltjes voor je viervoeter op!

Kauwspeeltjes

Honden kauwen graag en veel en daarom geef je ze het best ook een kauwspeeltje. Hun speekselvorming wordt zo gestimuleerd en het kauwen ondersteunt ook de gebitsverzorging. De speelkip met squeaker is ideaal kauwspeelgoed voor sterke tanden en het maakt geluid als ze erop bijten. Heb je een puppy in huis? Dan is de Puppy Kong ideaal: die is geschikt voor puppy’s en honden met een niet zo grote bijtkracht.

hondenspeelgoed kauwspeelgoed

Werpspeeltjes

Heb je een speelse viervoeter in huis? Dan is speelgoed om te werpen en te apporteren perfect. Speel samen met je hond met de rubberbal met touw die je ver kan weggooien. Het gummi hondenbot is geschikt om te apporteren, maar het verzorgt daarnaast ook nog eens het gebit van je hond. De Trixie Dog Activity Disc is een soort van frisbee waar zowel grote als kleine honden blij mee zullen zijn.

hondenspeelgoed bal

Hondenpuzzels

Train en test het denkvermorgen van je slimme viervoeter met hondenpuzzels en denkspelletjes. Met de interactieve Brain Train Athena puzzel kan je hond al spelend op zoek gaan naar snoepjes. Hondjes worden op die manier mentaal en fysiek uitgedaagd.

hondenspeelgoed denkspel

Een ander leuk hondenspeeltje is de Foobler snackbal van Duvo+: een zelfvullende voedselpuzzel. Je kiest zelf hoe vaak en wanneer je hond aan de snacks kan. De zes verschillende vakjes kan je vullen en daarna kan je de tijd instellen waarbinnen hij/zij aan de snoepjes kan: 15, 30, 60 of 90 minuten. Bij het vrijkomen van een snoepje, is er een belletje dat afgaat in de bal waardoor je hond gewaarschuwd wordt. Je vindt hem online ook in een miniversie.

Hondenknuffels

Naast de werpspeeltjes, kauwspeeltjes en puzzels, bestaan er ook hondenknuffels waarmee je viervoeter zich kan amuseren. Je vindt er bij Zooplus, Collishop en bol.com.

hondenknuffels

Antischrokbak

Het behoort niet echt tot de hondenspeeltjes, maar de antischrokbak verdient hier wel een vermelding. Het voedselbakje heeft afzonderlijke kamers en verscheidene hoogtes waardoor je hond minder snel het eten zal opschrokken en het is eveneens ideaal als speelse training.

Bij deze heb je inspiratie genoeg wat hondenspeeltjes betreft om je liefste viervoeter mee te verrassen! Je kan ze voordelig online bestellen via Promo-Code waar je geregeld een kortingscode terugvindt voor bovenstaande shops!

Previous Post Next Post

You Might Also Like