Gadgets-voor-op-reis
Nieuws

Gadgets voor op reis

Op reis gaan is heel ontspannend maar kan toch wat stress meegeven bij het vullen van je koffer. Wil je zeker de juiste gadgets voor op reis mee hebben? Wij geven alvast enkele suggesties.

Polaroid

Foto’s nemen op reis, iedereen doet het wel. En waarom niet met een polaroid? Dat levert gegarandeerd extra plezier op. Neem daarna snel een foto van je foto en post hem op Instagram. Klasse verzekerd! Bestel je Polaroid Art en Craft voor 17 uur en laat hem morgen al bij jou thuis leveren.

Gadgets-voor-op-reis.Polaroid

e-reader

Gedaan met een te zware koffer door al die boeken die je nooit uitgelezen krijgt op reis. Neem je e-reader mee en lees al de boeken die je maar wilt. Een e-reader is niet schadelijk voor de ogen vanwege het scherm niet oplicht. Hierdoor gaat de batterij erg lang mee en kan je hem overal meenemen. Dat allemaal zonder zorgen te maken. Je vindt verschillende soorten e-reader media markt aan de beste prijs bij MediaMarkt.

Gadgets-voor-op-reis.e-reader

Powerbank

Je blijft graag overal bereikbaar, ook op reis. Neem daarom een powerbank mee zodat de batterij van je smartphone nooit leeg geraakt. Je kan de power bank ook gebruiken om je e-reader, tablet of fototoestel op te laden. Het leuke is dat deze zo klein is dat ze overal in past. Bij Coolblue wordt je coolblue powerbank geleverd samen met een gepaste kabel.

Gadgets-voor-op-reis.Power-bank

Draagbare speakers

Een leuk muziekje in de hotelkamer? Draagbare speakers zijn niet meer weg te denken en zijn handig om mee te nemen in je tas. Op reis kunnen ze op elk moment dienen om een leuke sfeer te creëren. Bestel ze nu bij Fnac en geniet van jouw muziek op reis.

Gadgets-voor-op-reis.Draagbare-speakers

Lamzak

Ga je op reis om ergens te gaan picknicken of misschien zelf kamperen? De Lamzak is ideaal voor deze gelegenheid. Je blaast hem in enkele seconden op en je hebt direct een zetel om in te zetten en liggen. Rol hem daarna gewoon weer op en steek hem in je tas. De lamzak is compact en super zacht om in te liggen. Ideale gadget voor op reis dus.

Met deze gadgets voor op reis kan je vakantie alvast niet meer stuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like