Gezelschapsspellen voor op vakantie
Nieuws

Gezelschapsspellen voor op vakantie

De vakantie is volop bezig en velen onder ons vertrekken binnenkort op reis om helemaal te ontspannen. Anderen zijn ondertussen al aan het genieten van hun verlof. De kids amuseren zich maar al te graag maar lange ritten in de auto of vliegtuig kunnen de pret soms bederven. Gezelschapsspellen voor op vakantie kunnen daar verandering in brengen. Het zijn speciaal ontworpen spelletjes in een handig formaat zodat de kids zich op de achterbank of in het vliegtuig  niet vervelen. Wij maakten een overzicht van de leukste spelletjes om mee te nemen!

Fruit Salad

Een klein maar handig spel is Fruit Salad. Dit spel kan je spelen als je ouder bent dan 6 jaar. Het gaat heel eenvoudig, maar je moet wel snel en alert zijn! De kaarten worden verdeeld, met de achterzijde naar boven. Iemand gooit met de dobbelstenen waardoor het aantal stukken fruit bepaald wordt. Nu gaat iedereen op zoek naar dit aantal stukken op de kaarten. De persoon die de dobbelstenen heeft gegooid, legt als eerste een kaart in het midden. Ieder legt op zijn beurt een kaart op de stapel van een bepaald soort fruit. Als je denkt dat je genoeg stukken fruit hebt van het vooraf bepaalde fruit, plaats je je hand zo snel mogelijk op de fruitsla-hoop! Als je juist bent, ontvang je een winnaarspuntje en mag je de kaarten van de stapel verdelen onder de andere spelers. Heb je het mis? Dan zijn alle kaarten van de stapel helaas voor jou. Wie als eerste zijn kaarten kwijt is of 4 winnaarspuntjes verzamelt, is de winnaar! Bestel Fruit Salad online bij Dreamland.be.

Mimiq

Een spel voor de kleinsten onder ons is Mimiq. Dat is speciaal ontworpen voor kinderen tussen 2 en 6 jaar om gezichtsuitdrukkingen te maken, maar ook om ze te benoemen en te gebruiken. Het spel gaat heel eenvoudig. Iedereen krijgt een aantal kaarten en het is de bedoeling om zo snel mogelijk de meeste setjes te verzamelen. Dat doe je door een kaart aan je tegenspelers te vragen door een bepaalde uitdrukking te maken. Als de tegenspeler de kaart niet heeft dan steekt die zijn tong uit. Plezier gegarandeerd! Mimiq kan je heel gemakkelijk online bestellen.

Gezelschapsspellen voor op vakantie.Mimiq

Auto-Bingo

De naam vertelt al veel over het spel. Auto-Bingo is ideaal voor lange reizen in de wagen. Elke speler krijgt een blad met allerlei figuren op. Telkens je onderweg één van de figuren tegenkomt mag je ze doorstrepen. Wie als eerste alles heeft gezien, is gewonnen!

Wie is het?

Hou je eerder van de klassiekers? ‘Wie is het?’ bestaat ook in reisformaat. Raad wie er op de geheime kaart van je tegenspeler staat. Doe dit door ja- of nee-vragen te stellen en ontmasker zo als eerste je tegenstander.

Penguins Parade

Magnetic Travel Games - Penguins Parade is een tof denkspel voor kinderen tussen 5 en 10 jaar. Dit spel voorziet 48 opdrachten waar telkens denkwerk bij komt. Je werkt met magneten om de opdrachten uit te voeren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een platform moet maken zodat vier pinguïns op een rij komen te staan.

Vervelen doe je je niet meer met deze gezelschapsspellen voor op vakantie! Bestel ze nu online en amuseer je onderweg naar de zonnige bestemming.

Previous Post Next Post

You Might Also Like