musthaves lente 2016
Nieuws

Must haves lente 2016

Met de lente in aantocht, kan je maar beter goed voorbereid zijn. De warmere temperaturen zijn in aantocht en dat betekent dat je jouw winterkledij en -accessoires mag opbergen en dat je ook meer tijd kan doorbrengen buiten. Terwijl vorig jaar gladiatorensandalen, maxi dresses en denim het straatbeeld domineerden, zijn de must haves lente 2016 ook niet min. Ook de hangmatten waren vorig jaar vrij populair, maar daar hebben we deze lente een leuker alternatief voor. Hieronder lijsten we op wat de must haves voor komende lente inhouden.

Witte sneakers

Onmisbaar deze lente 2016 zijn natuurlijk de witte sneakers. Je vindt effen versies, maar ook exemplaren met een klein kleuraccent zijn absoluut een must have tijdens de lente en zelfs zomer. Echte toppers zijn de Stan Smiths die je terugvindt voor dames, heren en zelfs voor de allerkleinsten. Je kan ze online shoppen bij Zalando en Sarenza.

witte sneakers

Grote tassen

Om te gaan shoppen of gewoon om mee naar het werk te gaan: de tassen moeten groot zijn deze lente 2016. Met een opvallende gesp of leuk embleem ga je met plezier de deur uit.

Tassen online kopen kan je doen bij Kiabi en Spartoo.

Cacoon

Vergeet de hangmatten en kies dit jaar voor de Cacoon: een hangende zitplek voor in de tuin. Het is een gezellige schuilplaats die je ook binnen kan monteren. Met de lente in aantocht is het natuurlijk leuker om buiten tijd door te brengen in dit hippe hebbeding. Je kan alle Cacoon modellen online kopen via Meubelklik.

Opvallende zonnebrillen

Een van de must haves lente 2016 is de zonnebril. Komend seizoen zijn die groot, opvallend en kleurrijk. De ronde modellen doen het net zoals vorig jaar goed, maar ook de square zonnebrillen en modieuze cat-eye brillen behoren tot de must haves deze lente. Shop online bij Ray-Ban en Brillen24.be.

zonnebril

Hoeden

De mutsen liggen dan wel achteraan in je kast, maar ook deze lente zijn de hoeddeksels hip. De hoeden zijn namelijk terug van weggeweest. Vrolijke exemplaren kan je shoppen in verschillende online winkels zoals Zalando.

Kledij met blote schouders

Een van de must haves lente 2016 dat enkel geldt voor de vrouwen: de blote schouders. Laat komende lente en zomer die schouders maar zien aan de wereld: het is een sexy en speelse look die perfect is voor binnenkort.

blote schouders

Mini gasbarbecue

Met de hogere temperaturen is het natuurlijk uitkijken naar het barbecuen. Een van de musthaves voor deze lente zijn de mini exemplaren van Weber die je overal en altijd kan gebruiken. Je vindt ze in allerlei kleuren bij Coolblue.

barbecuen

© Weber.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like