checklist vakantie
Nieuws

3 redenen waarom je eens op reis moet gaan zonder vakantie checklist

Er zijn twee soorten mensen: zij die alles van A tot Z plannen en zij die geen agenda hebben en alles maar wat op zich af laten komen. Toch? Ook als het op reizen aankomt, kan je alles tot in de puntjes plannen met een heuse vakantie checklist. Of misschien ben je eerder een spontane ‘ik laat me verrassen‘-avonturier. Wij geven alvast 3 redenen waarom een reis zonder voorbereiding en planning de max kan zijn.

1. Je wint tijd

Met de uren en uren die je anders aan het plannen zou zijn op voorhand kan je nu NOG leukere dingen doen. Oké, plannen en voorbereiden kan soms plezant zijn, maar geef toe, het kost tijd, die je soms liever anders zou besteden.

zonder vakantie checklist op vakantie

2. Let it go en pluk de dag

Reizen zonder voorbereiding, vakantie checklist of strakke planning is ook een les in loslaten. In het dagelijkse leven kunnen we dat niet altijd doen. We moeten van alles, en we moeten dus ook aan van alles denken. Heb je niets voorbereid voor je vakantie? Dan gaat het gewoon om het pure ontdekken en leven en je laten verrassen door al wat het onderweg zijn je brengt. No stress, meer ontspanning en zelfs een beetje spanning!

3. Geen (of toch véél minder) discussies

Hoe meer tijd je hebt om op voorhand na te denken en te plannen met je reisgezel, hoe groter de kans dat jullie uren verspillen aan beslissen wat nu de leukste / meest ontspannende / zotste activiteit zal zijn. En dus ook: hoe groter de kans op discussies over wat jullie gaan doen. En uiteindelijk gaat reizen toch gewoon om nieuwe plaatsen ontdekken? Beslis gewoon ter plaatse en jullie zullen sneller de knoop doorhakken.

checklist op vakantie

Wil je je eens volledig laten verrassen en zelfs je vakantiebestemming zelf niet op voorhand vastleggen? Stel je trip samen via srprs.me, laat je vakantie checklist thuis en trek op avontuur naar … verrassing! (Oh ja, je kan wel 3 steden uitsluiten)

Previous Post Next Post

You Might Also Like