gadgets voor smartphone
Nieuws

Top 5: Beste gadgets voor smartphones

Zeg nu zelf: onze smartphone is toch een object waar we niet meer zonder kunnen? Daarom is het leuk om handige gadgets voor smartphones te hebben. Hieronder vind je de bekendste, meest handige en niet al te dure gadgets voor je smartphone.

Virtual reality

Wanneer je op zoek bent naar een Virtual Reality Bril, vind je meestal de zotste prijzen. Er zijn natuurlijk ook brillen die minder duur zijn maar wel even goed werken. Bijvoorbeeld de VR Shinecon voor maar €27,95. Ontdek zo unieke locaties of ga in spannende achtbanen, net echt!

gebriok deze leuke gadget voor je smartphone

Touchscreen handschoenen

Tijdens de winter kan je niet zonder handschoenen. Maar ook niet zonder je smartphone. De oplossing om de twee te combineren is de touchscreen handschoenen. Je kan ze dragen en je smartphone gebruiken, handig hé? Je vindt via deze link de touchscreen handschoenen aan voordelige prijzen.

Powerbank

Door het dagelijkse gebruik van de smartphone raakt je batterij vaak snel op. Heel jammer natuurlijk wanneer je buitenshuis bent en je batterij het niet meer doet. Dé oplossing daarvoor is een Powerbank. Het enige dat je moet doen, is het thuis goed laten laden. Wanneer je buiten bent en je smartphone batterij plat is, kan je je smartphone laden zonder een stekker nodig te hebben.

Smartwatch

Één van de vele gadgets voor smartphones is deze Smartwatch van Samsung. Samsung staat al iets verder dan alle andere smartphonemerken. Zij hebben de Gear S3 uitgevonden, een digitaal uurwerk dat naast het uur ook je stappen telt en je meldingen weergeeft. Muziek luisteren, mensen bellen, … dat kan allemaal met de Gear S3. Het beste aan deze smartphone is dat je zelfs niet merkt dat het een smartphone is omdat het lijkt op een gewone horloge. Super stijlvol en heel functioneel!

gebriok deze leuke gadget voor je smartphone

Selfiestick

Iedereen kent het wel, wanneer je met een groep vriend(inn)en op stap gaat en je wilt een groepsfoto maken, maar je arm toch net niet lang genoeg is. Het vragen aan onbekende mensen is nu gedaan dankzij de selfiestick! Die is super handig als je groepsfoto’s wilt maken of een selfie met een mooie achtergrond. Je kan die snel opvouwen en handig wegsteken. Mis geen enkel mooi moment meer!

Deze handige gadgets voor smartphones maken je leven sowieso duizend keer makkelijker!

Previous Post Next Post

You Might Also Like