Trouwen op sneakers
Nieuws

Trendalert: Trouwen op sneakers!

Voor de fans van het programma Blind Getrouwd zal dit geen shocker zijn, maar trouwen op sneakers wordt steeds populairder en dit jaar is het echt in! Heel wat merken spelen in op deze trend en hebben zelfs volledige sneakercollecties gedesignd, speciaal voor jouw grote dag. Wij lijsten voor jou de leukste op!

A touch of white

Hou je het liever klassiek en vind je de sneaker op zich al een gewaagde keuze? Dan ga jij best voor een klassieke witte sneaker. Wanneer je je keuze maakt, kies dan wel een die bij je persoonlijkheid past. Ben je een edgy girl dan zullen witte Converse sneakers jouw outfit echt afmaken. Ben je eerder een Sporty Spice? Ga dan voor een mooi paar van Adidas of Nike!

Pretty in pink

Ben jij echt een girly girl? En ziet jouw kleerkast eruit als die van Reese Witherspoon in Legally Blonde? Dan is een paar roze sneakers ideaal voor op jouw grote dag! Uiteraard kan je voor de gewaagde Barbierozesneaker of een roze bloemenprint gaan, maar natuurlijk kan je ook voor een zachtere versie kiezen. Denk maar aan een babyroze of rozegouden sneaker. Zo kan je toch een tikkeltje speelse vrouwelijkheid tonen, zonder overdreven op te vallen.
trouwen sneakers

Something blue

Something old, something new, something borrowed, something blue, and a silver sixpence in her shoe! Een sneaker is de perfecte manier om something blue te integreren in je trouwoutfit! Hier kan je opnieuw kiezen voor een leuke print, babyblauw of de felle versie!

Ben jij van plan om te trouwen op sneakers? Wij zijn alvast fan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like