Wat te doen bij vrijgezellenfeest voor vrouwen
Nieuws

Vrijgezellenfeest voor vrouwen: leuke activiteiten

Wil je een vrijgezellenfeest organiseren bij jou thuis? Dan is het misschien leuk om enkele activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen voor te bereiden om de avond mee te vullen. Maar ontbreekt het je aan inspiratie? Geen nood, wij lijsten de leukste activiteiten voor een vrijgezellenavond met vrouwen voor je op. Want er is niets leuker dan elkaar uit te dagen tijdens spelletjes met een cocktail in de hand!

vrijgezellen vrouwen activiteiten

He said/She said

De bedoeling van dit spelletje is dat je een lijstje maakt met korte vragen. Je kan hiervan ook verschillende templates vinden op het internet. Deze vragen kunnen over van alles gaan. Voorbeelden zijn: “Wie zei als eerste I Love You?; Wie is de koppigste?; Wie kan het beste koken?;…”. Iedereen moet de vragenlijst invullen en nadien is het tijd om de vragen te overlopen met de bruid. Diegene die de meeste vragen juist heeft beantwoord, krijgt een geschenkje.

Cadeautjestijd

Ondervraag de bruid enkele weken op voorhand om na te gaan wat ze graag zou willen als cadeau. Als je iets in elkaar wil knutselen, dan kan je altijd inspiratie op doen op Pinterest. Je kiest zelf een moment waar iedereen de cadeautjes afgeeft en de bruid ze opendoet.

What would he say?

In dit spelletje gaat het vooral over hoe goed de bruid de bruidegom kent. Hier vinden we een lijst met vragen die we aan de bruidegom hebben gesteld. Voorbeelden zijn: “Welke superkracht zou je willen mocht je kiezen?; Wat is je lievelingsgerecht?; Waar zou je het liefst op huwelijksreis gaan;…”. Het is de bedoeling dat de bruid zegt wat ze denkt dat de bruidegom heeft geantwoord. Bij ieder fout antwoord, moet ze een kauwgom in haar mond steken. Na enkele foute antwoorden wordt het al een stuk moeilijker om te antwoorden. Zo check je meteen of ze haar bruidegom goed kent of niet.

Eten Eten Eten

Naast alle leuke activiteiten is eten en drinken ook een belangrijk punt. Je kan kiezen om zelf iets in elkaar te steken of je kan kiezen om lekkere pizza’s bestellen bij Pizza Hut of Domino's Pizza en ze laten leveren bij jou thuis.

Fan van zoet? Bestel dan zeker eens een leuke en gepersonaliseerde taart met ‘Bride To Be’.

WC-modeshow

Een andere leuke activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen is de WC-modeshow. Wat je nodig hebt bij dit spelletje is wc-papier en tape. De groep wordt onderverdeeld in kleine groepjes van 2 of 3. Elke groep kiest zijn eigen bruidje. Die bruid moeten ze aankleden met de wc-papier en een zo mooi mogelijk ‘bruidskleed’ maken. Op het einde kiest de echte bruid welke wc-papierbruid de mooiste en de grappigste is.

Ballonnen

Dit spelletje kan je ook makkelijk thuis spelen. Je hebt ballonnen nodig en een aantal opdrachten die je op voorhand hebt bedacht. Deze opdrachten steek je in verschillende ballonnen die je daarna opblaast. Elke speler neemt één ballon en probeert die te knallen door er op te gaan zitten. Wanneer de ballon is geknald moet de speler de opdracht uitvoeren. Voorbeelden van opdrachten zijn: “Krijg zoveel mogelijk marshmallows in je mond; je bent de opdienster van de vrijgezellen voor de rest van de avond; zing een bepaald liedje; …”

Ballonnen spel voor vrijgezellenfeest voor vrouwen

Daag elkaar uit met deze activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen en laat de bruid voor de laatste keer als vrijgezel uit haar dak gaan! Veel eten, veel drinken en veel lachen doen deugd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like