Van den Assem actiecode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Van den Assem actiecode

Korting bij Van den Assem

Nu super kortingen bij Van den Assem, met de summer deals verkrijg je kortingen tot wel 30%. Een mooi aanbod aan een nog mooiere prijs. Neem zeker even een kijkje.

Tevens proberen wij jullie van een Van den Assem actiecode te voorzien, met deze kortingscode verkrijg je nog extra korting op je aankoop. Eénmaal een Van den Assem actiecode bemachtigd, dien je te deze te verwerken op de webshop van Van den Assem.

Op de overzichtspagina van je winkelwagentje plak je de code in het actiecodeveld en druk nadien op ‘verwerk’, zo wordt je korting onmiddellijk verrekend.

 

Van den Assem actiecode
Verwerk de Van den Assem actiecode

Van den Assem: schoenenparadijs

Van den Assem, de online schoenenwinkel voor iedereen. Dames, heren en kinderen vinden er zeker hun ding. Je kiest eruit een gigantisch aanbod schoenen van heel veel merken.

De webwinkel is duidelijk gestructureerd en mede met de vele filteropties kom je snel tot wat je zoekt. Heb je toch geen idee van wat je juist zoekt, dan geeft Van den Assem jou inspiratie! Je kan makkelijk zoeken op basis van de nieuwste trends. Elke product wordt voorzien van meerdere en duidelijk foto’s, een duidelijk beschrijving en verzendinformatie.

van den assem.nl

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste een nieuwe Van den Assem actiecode ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang zo de nieuwste updates of voeg Promo-Code.be toe aan je favorieten