Adobe promo code & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Adobe promo code

Af en toe geeft Adobe een promo code weg voor je aankoop op Photoshop, Illustrator, Premiere, Flash, enz. Als er een Adobe promo code actief is kan je die vinden na een klik op de oranje knop!
Update: 30% korting op Adobe CS6 via de promo code onder de knop

Nu Adobe de CS6 uitgebracht heeft is het meer dan ooit de moment om te upgraden. Niet alleen de performance is veel beter maar er zijn ook veel meer aanpassingen gebeurd dan bv tussen CS4 en CS5. Er is meer geluisterd naar de community hiervoor via twitter en facebook in deze sociale tijden :).
Zo kan je eindelijk tussen je 80 lagen in photoshop beginnen filteren of zelfs zoeken op naam, de recentste kleuren die je gebruikte aanduiden enz. Wel moet je de donkerdere omgeving gewoon worden maar dat komt alleen maar ten goede voor de kleuren van je foto.

Review

Ik ben persoonlijk begonnen aan versie 7 ofzo van het hele pakket. Nog in de tijd van Corel Draw na mijn Paint shop deluxe op Amiga. Telkens weer zie je de programma’s groeien met tal van nieuwe effecten of tools zoals content awareness. Maar deze Adobe CS6 update richt zich vooral op productiviteit vind ik persoonlijk. Aangezien die sneller gaat zoals bewaren op achtergrond, auto bewaar, zoeken in lagen enz dat zijn allemaal dingen die niet nieuw zijn in de software wereld maar wel een grote stap zijn voor designers zoals ik die met veel lagen en zware bestanden werken. Dankzij de nieuwe cloud principe (eigenlijk geen verschil buiten dat je bij de eerste maal moet inloggen ipv een serienummer te moeten invullen), kan je nu ook betalen per maand en zo steeds de nieuwste versies alle jaren downloaden uit de hele Adobe Master collection. Al lijkt mij dat iets duurder dan een directe aankoop. Deze software gebruik ik dagelijks en ben daar nog steeds heel tevreden over dus verdient dat zeker een 5/5!

 

[starreview tpl=16]

Ontdek nu de Adobe CS6 Promo code!
Of krijg 40% korting op Adobe Premiere Pro

Ontdek de Promo code voor Adobe software

De nieuwe Adobe Photoshop CS6