Airstop promoties & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Airstop promoties

Je wil goedkoper op reis, dat kan dankzij Airstop promoties! Ga naar deze Airstop pagina en ontdek tal van kortingen en andere voordelen.

Naast de 5 winkels in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Leuven heeft Airstop een handige zoeksite om alle promoties voor vliegtickets te doorzoeken.

Promoties bij Airstop

Bilbao vanaf € 99
New York vanaf € 559
San Francisco vanaf € 585
Rio de Janeiro vanaf € 594
En dit voor heen & terug taxen incluslief.
Ontdek deze en nog andere Airstop promoties nu en profiteer van kortingen op je vakantie!
Er zijn ook tal van Last minutes te boeken bij Airstop.

 

Hoe bestellen op Airstop.be

Je kiest je gewenste datum en bestemming, nadien kan kiezen uit tal van mogelijkheden tussen vluchtmaatschappijen en natuurlijk hun prijzen. Maar niet vergeten ook de reistijd is belangrijk (vooral als je met kinderen/baby’s reist). Hoe korter hoe prettiger natuurlijk maar de Airstop promoties zijn ook altijd leuk meegenomen.
Eenmaal gekozen? Dan kan je nu kiezen tussen verschillende formules voor verzekeringen maar die zijn niet verplicht.
Vul dan de passagier gegevens in van elke deelnemer. Maar opgelet! Vul alles correct in zoals op je identiteitskaart. Noem je bv Fons maar op je identiteitskaart staat Alphons neem dan degene die op je kaart staat want dit kan anders leiden tot problemen op de luchthaven. Ook al is het verschil miniem.
Vul dan nog je adresgegevens in en niet onbelangrijk is zoveel mogelijk telefoonnummers op te geven. Je weet maar nooit.
Je kan dan na deze stappen betalen met Visa, Mastercard, American Express of gewone Bancontactkaarten zoals KBC, ING, Dexia, enz. Dit proces loopt veilig, dus daar moet je geen zorgen in maken.
In moet je je geen zorgen maken mocht het faiet gaan want het ABTO label zorgt voor een terugbetaal garantie.

Ontdek alle Airstop promoties onder de oranje knop

Graag op vakantie? Ontdek dan de Airstop promoties