Alamo kortingscode & kortingen

Geschreven door Ana.
Alamo kortingscode
Ga je binnenkort op vakantie en zoek je nog een huurauto? Klik dan nu op de groene knop en ontdek de promoties van Alamo.

Korting bij Alamo

Sta je op het punt om een vakantie te plannen en zoek je nog een auto? Dan kan je zeker bij Alamo terecht! Alamo is al 25 jaar de specialist in autoverhuur. Ze hebben maar liefst 2 000 autoverhuurlocaties en dat in (bijna) alle grote luchthavens en in het centrum van bekende steden. Je kan dus wereldwijd auto’s huren bij Alamo en dat aan een voordelige prijs. Daarnaast zijn de voordelige huurtarieven inclusief verzekering en geniet je regelmatig van promoties die je kan terugvinden op hun promotiepagina. Indien er een Alamo kortingscode beschikbaar is, zetten wij ze op deze pagina zodat jij ervan kan genieten!

Zo moet je de Alamo kortingscode gebruiken:

  • Ga naar de Alamo website via de groene knop
  • Selecteer je huurlocatie en tijdstip
  • Voeg je kortingscode toe en geniet van je korting!

Alamo kortingscode

Alamo: jouw favoriete autoverhuurbedrijf

Alamo beschikt over een uitgebreid gamma aan auto's. Zo kun je bijvoorbeeld een SUV huren voor een rondreis in Canada, een minivan voor in Amerika of een personenauto voor een vakantie in Europa. Dankzij de 2 000 autoverhuurlocaties kun je (bijna) overal in de wereld een auto huren van Alamo. Ze zijn onder meer actief in Amerika, Canada, Curaçao, Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Griekenland, Zwitserland, Aruba, Argentinië, Chili en Mexico.

Maar online auto's huren via Alamo heeft natuurlijk veel meer voordelen:

  • 25 jaar ervaring
  • 24/7 service
  • Members only kortingen voor vaste klanten
Welke beoordeling geef je Alamo?
4.5 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Alamo gemakkelijk op volgende manier:

Adres
Target Travel Services
Bisonspoor 7006A
NL-3605 LW Maarssen
Nederland

Tel. +32 306 92 13 99
Email: info@alamo.be

Op de webshop van Alamo kan je betalen met:

Nóg meer promoties en kortingen

Heb je genoten van je Alamo kortingscode? En zou je graag nog meer kortingscodes en promoties van Alamo ontvangen? Volg ons dan zeker op Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo kan jij altijd shoppen aan de voordeligste tarieven!