Apple Promo Code & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Apple Promo Code

Korting bij de Apple Store

Korting op je bestelling van Apple producten dat willen we toch allemaal? Plaats je een bestelling met een orderwaarde van meer dan €121 dan wordt je bestelling gratis geleverd. Ben je student of ben werkzaam in het onderwijs dan krijg je tot €226 korting op de aankoop van een nieuw Apple product.

Andere Apple kortingen verzamelen wij steeds op deze pagina. Dus is er promotie dan vind je ze hier, zo ontdek hier je de laatste kortingen voor MacBook Air, MacBook Pro en MacBook Pro met Retina-scherm, accessoires zoals de Timecapsule en de AirPort extreme, iPhone, iPod en …

Ook muziek, films en software kan je makkelijk downloaden via de iTunes store. Apps worden regelmatig tijdens een bepaalde periode aangeboden met een leuke korting.

Soms geeft Apple extra korting in de vorm van een Apple promo code. Wij ontvangen deze als eerste dus kom voor je aankoop even langs en controleer of we een kortingscode beschikbaar hebben.

Hoe moet je die Apple promo code gebruiken?

 • selecteer je gewenste producten
 • ga naar het winkelmandje
 • log in met je Apple ID of maak een account aan
 • naast het totale bestelbedrag kan je de Apple promo code kopiëren
 • klik op ‘pas toe’ om de code te valideren
 • de korting wordt automatisch met het eindtotaal verrekend

Indien je een Apple promo code hebt bemachtigd dan activeer je deze in de eerste betaalstap op de Apple Store.

Apple PromoCode

Apple: Innovatie troef

Apple is wereldberoemd. Eind jaren ’70 kwam de allereerste Macintosh computer op de markt, een realisatie van Steve Jobs en zijn toenmalige kompanen. Apple staat symbool voor een ware technologische revolutie. Niet alleen met vernieuwende computertechnologie maar de laatste jaren ook met innovatieve uitvinden zoals de iPod, de iPhone, de iPad en recentelijk ook Apple Watch.

In de webshop van Apple kan je al deze producten en bijhorende accessoires kopen. Je vindt er een mooi overzicht van de verschillende productcategorieën en bijhorende producten. Op zoek naar een nieuwe computer? In de webshop van Apple bestel je niet alleen simpelweg, je kan er ook vergelijken zodat je zeker de juiste keuze maakt.

Welke producten vind je in de Apple webshop?

 • macbook
 • iMac
 • iphones
 • ipad
 • ipod
 • accessoires
Apple zou Apple niet zijn als je ook niet kon kiezen tussen heel wat mooie gadgets om je spullen te beschermen of nog beter te doen werken. In de webshop heb je een uitgebreide collectie beschermhoezen, opbergtassen, koptelefoons, luidsprekers,… en nog veel meer.

Apple Review

Ik ben begonnen, toen ik 5 jaar was, met de computerwereld te ontdekken met een Commodore Amiga. Deze was toen de eerste computer met een scherm van maar liefst 256 kleuren! 1 MB rom was op dat moment enorm duur.
Na een tijdje stapte ik over naar Windows 3.1 pc, toen je nog een geluidskaart apart moest kopen. Apple kwam dan ook op de markt met de Macintosh maar toen was ik nog niet overtuigd van het product.
Na vele Windows versies kwam ik in 2002 met een gsm met Windows CE thuis. Deze smartphone van Neonode was in die tijd echt wel revolutionair maar kreeg echter nooit de kans om op de markt te komen. Hierna kocht in nog enkele HTC’s om uiteindelijk een Apple iPhone 3G te kopen.
Nieuwe wereld die open ging
Toen ik mijn nieuwe Apple iPhone testte, vond ik deze zo wauw en dat wauw effect bleef steeds, bij elke software update maar ook bij elke hardware update. Later kocht ik ook de Apple iPhone 4 via de Apple store en opnieuw was ik verbaasd van zijn degelijkheid en gebruiksgemak. Deze smartphone moet je nooit herstarten, ze zijn echt stabiel en handig in gebruik. Een echte topper!
En zo naar de Apple Macbook pro
Enkel door die tevredenheid van de iPhone ben ik na vele vele Windows jaren naar een Macbook pro overgestapt!
Ik heb dan met wat korting online op de Apple Store een Macbook pro 13” gekocht en daar ben ik nog steeds enorm tevreden van. Ik zou niet meer zonder kunnen.
Mijn tips
Als ik een raad mag geven.. zoek niet te lang, bestel gewoon bij op de website van Apple zelf, rechtstreeks van de leverancier dus. Want is er iets aan, dan word je veel sneller geholpen i.p.v. aan het lijntje gehouden te worden door verkopers die er eigenlijk ook niet altijd alles van afweten … Maar conclusie Apple is top!

Meer kortingen en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Apple promo code en andere acties? Schrijf je in op de nieuwsbrief van promo-code en ontvang wekelijks een overzicht van de beste online promoties in je mailbox!

Video