Aqualibi promocode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Aqualibi promocode
Bij Aqualibi vind je heel regelmatig acties en promoties terug waarmee je nog gemakkelijker en goedkoper je Aqualibi tickets online bestelt!

  Korting bij Aqualibi

  Aqualibi in Waver is een waar paradijs voor waterratten! Verschillende glijbanen, een golfslagbad en een zone voor de allerkleinsten. Aqualibi is een uitgelezen plek om een regenachtige weekenddag of vakantie dag door te brengen. Er zijn regelmatig interessante promoties beschikbaar alsook een Aqualibi promocode. Met die promotiecode krijg je nog meer korting op je online tickets. Telkens wanneer er zo’n code beschikbaar is, kan je die op deze pagina terugvinden.

  Hoe kan je de promotiecode juist gebruiken?

  • Surf snel naar de website van Aqualibi
  • Ga naar 'Tarieven'
  • Hier heb je de mogelijkheid om de gewenste tickets te kiezen
  • De promocode kan je toevoegen op de volgende pagina, vergeet niet te klikken op 'Submit' om de code te valideren
  • Deze wordt meteen verrekend, je moet enkel nog het gewenste aantal tickets ingeven

  promocode Aqualibi

  Aqualibi: grootste zwemparadijs

  Een dagje Aqualibi: daar zullen de kinderen geen 'neen' tegen zeggen. Beleef uren plezier op de vele glijbanen, in de wildwaterrivier of in de 16 meter hoge Xtreme. Liever met twee? Ga dan zeker eens met de rubberen band in de Bi-Bob! Daarnaast is er ook nog het golfslagbad en de kinderzone. Ontspannen kan in de relaxerende jacuzzi's. Geniet in de Palm Beach Club, het nieuwe restaurant van Aqualibi, van iets lekkers na uren van plezier!

  Nu is er ook de nieuwe glijbaan Flash. Deze maakt jouw bezoek aan Aqualibi nóg spannender. Snelheid en adrenaline gegarandeerd ! De Flash vertrekt vanop 7,5m hoogte en bereikt door de vrije val van 45° een snelheid van 50 km/u.

  Aqualibi is het grootste subtropische zwempark van België. In 2010 onderging het park een grondige renovatie en werden alle attracties vernieuwd.

  Meer kortingscodes en leuke promoties

  Wil je genieten van nog meer kortingen en van een andere Aqualibi promocode? Voeg Promo-Code toe aan je favorieten en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je wekelijks een overzicht van de beste promoties in je mailbox!