Je favoriete magazine met korting

abonnement op Flair, Humo, Knack en LibelleElke week wacht je met vol ongeduld op de nieuwe editie van je favoriete magazine? Je gaat elke week richting de krantenwinkel? Dan is een abonnement op je favoriete magazine een goed idee en zeker als je dit online bestelt, hier krijg je kortingen tot 30% en regelmatig een gratis gadget.

Kortom je abonnement online kopen zorgt ervoor dat je enkele weken gratis je magazine leest!

Flair

 
Elke dinsdag, de nieuwste versie van de Flair. Een magazine boordevol met artikelen over het alledaagse leven zoals relaties, werk, vrije tijd, … In elke editie staan er ook steeds leuke restauranttips en recepten.

Koop nu je Flair abonnement online en krijg zo een korting van 29% korting!

Libelle

 
Het echte leven vind je in Libelle; lekkere receptjes, decoratietips, citytriptips, … Kortom alles wat het leven aangenaam en leuk maakt. Elke week nieuwe leuke dingen en koop je je Libelle abonnement online dan geniet je van 26% korting.

Humo

 
Je hebt nog geen Humo abonnement? Dan is het nu de moment om het te bestellen want tijdelijk betaal je voor 2 maanden en krijg je er 1 maand gratis bovenop!

Dus je betaalt slechts €30 i.p.v. €40,30.

Knack

 
Elke week 3 magazines over de brandende actualiteit: Knack, Weekend Knack & Focus Knack. Nu bij aankoop van een Knack abonnement 6 weken gratis + Polaroid smartphone met wifi en touchscreen!