Vandaag deel twee van deze reeks met cadeautips. Vorige week kon je hier onze eerste cadeautips lezen voor de grootouders en deze week gaan we verder met onze zoektocht naar een cadeau voor onze kinderen. Lees snel verder en ontdek enkele leuke cadeautjes die dit jaar misschien onder jouw kerstboom kunnen liggen.

Lego & Playmobil

Tegenwoordig zijn onze kids helemaal thuis in de digitale en elektronische wereld. Vaak zijn ze niet weg te slaan van voor de televisie en spelen ze een hele dag met hun GSM of één of andere gameconsole. Waarom niet hun fantasie prikkelen met een Lego- of Playmobilset? Laat hen kastelen bouwen, prinsessen bevrijden en draken verslaan, bekijk snel het Lego-aanbod hier.

Met Lego of playmobil als cadeau scoor je altijd

Tablet PC

De tablet PC wint steeds meer aan populariteit. En we kunnen hier alleen maar blij mee zijn. De mogelijkheden van Tablet PC’s zijn namelijk eindeloos. Je kan samen met je kleuter een verhaaltje lezen uit een digitaal prentenboek, je 10-jarige kan het Angry Birds record proberen te verbreken en je puber kan er zijn muziek op afspelen en de laatste films mee bekijken. Tablet PC’s zijn te vinden in alle prijsklasses, dus je hoeft zeker niet te diep in je zak te tasten. Bekijk snel de verschillende modellen hier!

Een extra tip: Heb je reeds een iPad? Nu heb je ook een Gamechanger voor deze tablet. Dit houdt in dat je iPad verandert in een echt spelbord! Zo kan je samen met het hele gezin een leuk gezelschapsspel spelen!

Geef een tablet als cadeau
Een tablet biedt zoveel mogelijkheden

Kinderfilms

Ben je Sneeuwwitje beu gezien? Heb je helemaal geen zin in (nog een) speurtocht met Dora? Breidt je verzameling DVD’s dan snel uit door online de nieuwste kinderfilms te bestellen. Van Bumba tot Madagascar, Cosmox heeft de ruimste collectie kinderfilms en series. Bekijk hun aanbod hier.

Is je kind toch meer een boekenworm? Dan vind je de leukste, spannendste boeken hier.

Een leuke kinderfilm, het zorgt zeker voor vreugde!
Een leuke kinderfilm, zoals Bumba, een topper voor de jongsten!

Kledij

Naast de vele andere cadeaus die de kerstman elk jaar rondbrengt, is kledij als cadeau ook een vaste waarde tijdens de feestdagen. Van een schattig kruippakje tot een stoere jeansbroek, er is voor elke leeftijd, jongen of meisje, wat wils. De collectie’s van Little Fashion Addict voor de allerkleinsten onder ons is zeker de moeite waard, maar je vindt ook heel wat leuke kledingsstuks op Zalando, Mexx en WE Fashion.

Zitten je kinderen volop in de pubertijd en kiezen ze liever zelf hun kledij uit? Geef hen dan een cadeaubon voor een online kledingwinkel. Zo kunnen ze zelf hun outfit samenstellen!

Kinderkleding, koop het op Zalando en geniet van 10% korting met onze Zalando kortingscode
Zalando kortingscode – 10% korting op de volledige collectie

Speelgoed

Ieder kind heeft natuurlijk zijn persoonlijke favoriet. Sommige kinderen zijn verzot Cars, anderen kunnen zich uren amuseren in een keukentje of aan de werkbank. En dan nog eens anderen die Ongetwijfeld heeft je eigen zoon of dochter al lang een verlanglijstje opgesteld met zijn of haar favoriete speelgoed. Vandaag de dag zijn de meeste dingen online te vinden en zijn ze bovendien goedkoper dan in de winkel. Bekijk dus snel het speelgoedaanbod op bijvoorbeeld Cosmox en Pixmania en bespaar heel wat geld en tijd!

Meer tips

Wil je nog meer cadeautips? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!