Kerstmis en Nieuwjaar staan voor de deur en traditioneel staat deze gezelligste periode van het jaar ook gelijk aan de hunt naar het perfecte cadeau. Urenlang slenteren, winkel in en uit, en uiteindelijk je vruchteloze zoektocht moeten staken omdat niets goed genoeg of origineel lijkt te zijn: we kennen het ongetwijfeld allemaal.

Wij van Promo-Code.be willen jullie hiermee een handje helpen. Vanaf nu geven we elke week enkele cadeautips, steeds voor een bepaalde doelgroep. En geen zorgen: alles is voordelig online te bestellen! De eerste tips vind je hier vandaag op Facebook, maar zoek je nog meer inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en ontvang de volgende cadeautips voor je ouders, kinderen, je wederhelft en vrienden!

We vatten onze zoektocht aan met een cadeau voor de grootouders. Niet de meest gemakkelijke opdracht, aangezien deze mensen eigenlijk alles al hebben. En geef nu toe, een theelichthoudertje,
een bosje bloemen,… deze cadeaus lokken geen spectaculaire reacties uit.

Fotoboek

Als er iets is dat grootouders graag doen, dan is het toch wel herinneringen ophalen van uit “de goede, oude tijd”. Waarom de foto’s van al deze herinneringen niet vereeuwigen in een fotoboek? Je kan uiteraard ook kiezen om één bijzondere foto (van het kleinkind, de trouwe hond, de huwelijksfoto,…) te printen op een kalender, tas of poster. Ontdek hier de eindeloze opties! Zijn de grootouders helemaal hip? Schenk hen dan een digitale fotokader.

Albelli Promotiecode - 20% korting op het gehele aanbod
Albelli Promotiecode – 20% korting op het gehele aanbod

Citytrip – ver of dichtbij

Onze grootouders soms net wat extra in de bloemetjes zetten, kan nooit geen kwaad. Voel je je schuldig omwille van alle inspiratieloze cadeaus van de afgelopen jaren? Dan zijn we er zeker van dat een citytrip ervoor zorgt dat oma en opa ze meteen vergeten. Dromen ze nog steeds van een weekendje Londen of willen ze op hun oude dag Parijs nog eens romantisch ontdekken: boek dan snel & voordelig je tickets online! En zo duur hoeft het helemaal niet te zijn. De vele promoties van reiswebsite’s zorgen ervoor dat citytrips steeds betaalbaarder worden. Neem maar gauw een kijkje!

Zijn de grootouders niet meer zo fit om naar het buitenland te trekken? Waarom boek je dan niet gezellig een dagje zee. Vertrek met de trein ’s ochtends vroeg overal in België en geniet van de gezonde zeelucht en bezoek een heerlijk visrestaurant om de dag af te sluiten. Een aanrader!

Geef een dichtbij reisje cadeau
Een dagje zee? Londen? Parijs?

Pantoffels

Oké, we geven het toe. Pantoffels lijken op het eerste zicht wel wat duffe cadeaus. Maar niets is minder waar. Goed zittende, stevige pantoffels zijn juist een welkom geschenk. Als je oma of opa ziet slenteren op versleten pantoffels, met scheuren en in een kleur die ooit groen moest zijn, bekijk dan snel het aanbod hier en bestel een nieuw hip paar!

Nieuwe hippe pantoffels, een topper
Nieuwe leuke pantoffels

Tijdschriftenabonnement

Een abonnement op een magazine is toch wel origineel te noemen. Indien grootmoeder of grootvader reeds trouw de Libelle, Knack of Sport Voetbalmagazine leest, is de keuze gemakkelijk gemaakt. Je koopt gewoon een abonnement, vult het leveradres in en elke week brengt de postbode trouw je hun favoriete weekblad.

Libelle abonnement
Libelle abonnement – een mooi cadeau

Fiets

Zijn oma en opa gebeten door de sportmicrobe? Geef hen dan een sportief cadeau! Als je het groots wil aanpakken kan je hen een nieuwe (elektrische) fiets geven. Maar met nieuwe fietsuitrusting zijn ze, volgens ons, ook wel te paaien! Een nieuwe helm, een waterdichte jas, een GPS,… het zijn maar enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden.

Meer tips

Wil je nog meer cadeautips? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang zo handige tips voor je ouders, je kinderen, …