Google Chrome Cast voor €35

Google Chrome Cast online kopen

Chromecast is een apparaat waarmee je je favoriete entertainment rechtstreeks streamt op je TV. Zo’n apparaatje is niet groter dan je duim, het ziet eruit als een usb-stick maar heeft enorm veel leuke voordelen. Stream je favoriete films, muziek,… vanop je tablet, ipad, smartphone rechtstreeks op je TV door de Chromecast aan te sluiten op je HDTV.

Google Chrome Cast werkt steeds meer met aps waardoor je nog makkelijker je dingen van het kleine scherm op het grote scherm kan weergeven. Gebruik je een laptop, dan stream je in een handomdraai je website op je TV. De Chrome Cast kan je zien als een nieuw soort afstansbediening. Je kan ermee zoeken, afspelen, pauzeren, terugspoelen, het volume aanpassen,… Alles wat je met een standaard afstandsbediening kan doen.

Zonder extra configuratie kunnen ook vrienden en familie heel makkelijk streamen vanop hun eigen telefoon of tablet. Zo kijkt iedereen in en simpele klik mee op het grote scherm.

Google Chromecast is zeer gebruiksvriendelijk en werkt met alle soorten smartphones, tablets en lapops. Chromecast wordt automatisch geüpdatet met nieuwe functies en er komen ook steeds nieuwe apps bij. Het duurt ook slechts enkele minuten om het hele systeem te installeren.

Geïnteresseerd in deze nieuwe manier van TV kijken? Koop Google Chrome Cast online bij Mediamarkt voor slechts €35!

Screenshot van de promotiepagina
[bron]
   Deel deze actie »