Het pretparken seizoen is open, we kunnen weer gillen van plezier! Dankzij Promo Code kan je tot 5 euro per ticket extra korting krijgen op verschillende pretparken in België, Nederland en Duitsland.

Pasen in Plopsaland

Klik en verkrijg korting
De lente is eindelijk begonnen, of liever op komst. Nu het Pasen is kunnen onze kinderen eitjes gaan rapen, maar dat hoeft ervoor niet in de tuin. Dit kan je bijvoorbeeld ook in Plosaland De Panne doen met heel wat andere leuke randanimatie. Zo komt Plop & Lui optreden op het nieuwe dorpsplein en maken er een onvergetelijk paasfeest van.

Uw voordeel

Via ons betaal je minder dan aan de kasse of rechstreeks op de website!
Bekijk ons Plopsaland artikel of neem een voordelig Plopsa abonnement.
Naar Plopsaland in de Paasvakantie met korting zo vermijd je ook lange wachttijden aan de kassa. Ook voor het indoor park van Plopsa in Hasselt en bij de watervallen van Coo zijn.

Bellewaerde is open

Vanaf vandaag is ook bij Bellewaerde de poorten open gegaan. Zoals je al op TV kon zien is er een nieuwe attractie, de Huracan. Deze 4 miljoen kostende familie coaster staat rond het thema van de Maya’s.

Extra korting

Ook hier hebben we kortingen voor Bellewaerde.
Korting bij Bellewaerde

39ste maal Walibi

Ook op Walibi zijn de deuren opengegaan vandaag, mocht het te koud zijn kan je hier eventueel nog naar Aqualibi. De site van dit pretpark is vernieuwd en ze komen binnenkort ook met een Apple iPhone en android app waarmee je interactief in het park zal kunnen communiceren. Er is ook een nieuwe show elke dag om 17u15 op het plein.

kortingen

Vooral op jaarabonnementen haal je hier je voordeel, maar liefst 10 € extra korting bij walibi en je hebt dan ook altijd gratis toegang tot aqualibi. Verder zijn de gewone tickets hier 33 euro.
Nieuwste show in Walibi

Bobbejaanland

Vanaf nu kan je ook weer terecht in Bobbejaanland, enkel tussen 15 en 26 april zijn ze enkel tijdens het weekend open. Even uitwaaien op de boomstammetjes dat kan nu terug met de hele familie. Over shows is hier tot nu toe nog niets bekend.

De goedkoopste

Voor de goedkoopste Bobbejaanland tickets moet je niet bij de officiële site kopen om de goedkoopste te hebben maar, lees er hier alles over.
Kortingen op Bobbejaanland tickets

Disneyland is altijd open

Onze persoonlijke favoriet is Disneyland Parijs. Dit pretpark is alle dagen open, wanneer het te koud is zetten ze gewoon verwarmpalen. Hier ga je best 3, minstens 2 dagen op bezoek. Overnachting in het domein een echte aanrader zodat de sfeer blijft behouden ook al ga je enkel met volwassenen.

De beste aanbieding

Bekijk hier op promo code altijd naar de beste Disneyland aanbiedingen